poseban event

Zabavlja se bez Meghan: Princ Harry uživao na sportskom događaju

14.06.2023 u 11:55

Princ Harry

Izvor: Profimedia / Autor: Shawn Sprayberry / INSTAR Images / Profimedia

Bionic
Reading

Princ Harry i Meghan Markle već su pokazali interes za sport, a ovaj se put princ Harry iznenada pojavio u San Diegu i uživao gledajući sportske igre članova vojne obrane

Mnogi nagađaju da je brak princa Harryja i Meghan Markle upao u neke probleme, a njegovo pojavljivanje bez nje još je jedan od razloga koji bi mogli to potvrditi. Samo je princ Harry stigao u San Diego kao gost sportskih igara koje svake godine organizira Ministarstvo obrane SAD-a, a u kojima ranjeni pripadnici vojske i veterani sudjeluju u sportskom natjecanju.

Sjećanje na dane provedene u Afganistanu princu Harryju ima posebno mjesto. Priznao je da je tek u vojsci osjetio kao da pripada nekoj skupini, a posebice je uživao u činjenici da je tamo samo jedan od vojnika te je njegova titula princa bila posve nebitna u trenutku i zanemarena. Još 2013. godine Harry je prvi put prisustvovao ovom događaju, a deset godina nakon ponovno se našao u publici u San Diegu.

Pratio je natjecanje u odbojci, a i iskoristio je vrijeme za zbližavanje s natjecateljima i njihovim obiteljima.

Međutim, mnoge je iznenadilo da mu se na ovom putovanju nije pridružila i Meghan Markle. Vjeruje se da je ona ostala u Montecitu s njihovom djecom, princem Archiejem i princezom Lilibet Dianom.