daleko od stresa

Bijeg iz Zagreba: Poznati na morskom zimovanju od Istre do Dalmacije

14.01.2021 u 06:40

Bionic
Reading

Mnoge ljubitelje snježnih sportova razočaralo je to što ove godine zbog epidemioloških razloga ne mogu otputovati na svoja omiljena skijališta i iskoristiti zimski godišnji odmor za uživanje na snijegu. Neki su se zato otisnuli u bliže, ali toplije krajeve, a među njima su naravno i naši poznati te se javljaju pratiteljima iz svojih oaza

Neki su odlazak iz Zagreba spojili s blagdanima, drugi su u 'sigurnije' krajeve otputovali nakon nedavnog razornog potresa u središnjoj Hrvatskoj. U svakom slučaju, sudeći prema fotografijama, boravak na svježem zraku itekako im je dobrodošao. Ana Maras Harmander sa suprugom, sinom i dva kućna ljubimca već neko vrijeme boravi na Visu, otoku u koji se zaljubila, a na kojem već godinama dolazi uživati ljeti.

U Dalmaciji, točnije u Splitu, nalazi se Marijana Batinić. Voditeljica je u posjetu obitelji, a s kćerima uživa u šetnjama Rivom. Djevojčici Rozi to je prvi posjet rodnom gradu njezine majke jer zbog koronavirusa nisu mogli ranije otputovati na jug. Na Instagramu je među ostalim pokazala fotografiju iz šetnje te opisala zbog čega joj se suprug Matej Pašalić - ruga. 'Muž mi se cili dan ruga i ponavlja s onim zagrebačko-splitskim naglaskom 'ko ovo more platit'. Al’ sad ozbiljno - ko ovo more platit?!' napisala je.

  • +5
Marijana Batinić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Iz Splita se ovih dana svojim fanovima javljala i Severina. Podijelila je fotografije iz svog doma u Splitu, na kojima je s nećakinjom Mijom Popović, prijateljicama i suradnicom. Nakon što je u Zagrebu zaustavljala aute u glamuroznoj šljokičastoj haljini pozirala je na splitskoj Rivi u ležernom izdanju te se pokazala u zanimljivoj šarenoj modnoj kombinaciji.

  • +11
Severina Kojić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

U Istri su uživali bivša misica Lejla Filipović i njezin suprug, glumac i voditelj Tarik Filipović. Lejla je na Instagramu objavila više fotografija iz sunčanog Novigrada, u kojem provode zajedničko vrijeme, a odsjeli su u svojoj kući u mjestu Rakovci. 'Moji tinejdžeri neće ispred objektiva, ali se rado prihvate uloge fotografa', napisala je Lejla pored fotografije koju su ovjekovječili njihovi sinovi Dino i Arman.

  • +4
Lejla i Tarik Filipović Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX

U Istri je kratko boravila i Nevena Rendeli Vejzović i to u društvu prijateljice Mirne Medaković i njezine obitelji. Nakon toga je sa suprugom i trima kćerima otputovala u Pirovac, rodno mjesto njezine majke, a sudeći prema komentarima, ondje se planira ubrzo vratiti.

Stres ostavlja velike posljedice na naše zdravlje pa su dobrodošli svaka promjena okoline i boravak u prirodi. To dobro zna i kantautorica Alka Vuica, a fanovima se javljala iz Istre.

Nekoliko dana nakon proslave 15. godišnjice braka Bojana Gregorić Vejzović na Instagramu se pohvalila novom sretnom vijesti. Naime pokazala je sestru Anu i otkrila kako je zahvaljujući njoj prošle godine postala teta. 'Putevima djetinjstva u Istru, u zagrljaj svoje sestre Ane! Ona će 2020. pamtiti po najljepšem - rođenju njezine prekrasne Karle. A ja se samo malo hvalim da sam opet postala teta!' napisala je glumica pored fotografije na kojoj pozira zagrljena s Anom, a onda je dan za danom podijelila nekoliko lijepih fotografija iz Rovinja.