NA RAZDVOJENIM ADRESAMA

Pravoslavni Božić Igor Kojić je proveo bez svoje supruge, a evo gdje uživa Severina

09.01.2021 u 23:02

Bionic
Reading

Već neko vrijeme piše se kako Igor i Severina Kojić vode razdvojene živote na dvije adrese te kako je njihovom braku došao kraj. Ni jedno od supružnika nije se oglasilo po tom pitanju, no činjenica je da već dugo nisu objavili zajedničke fotografije. Nakon što je Igor Kojić na Instagramu otkrio da je pravoslavni Božić najvjerojatnije proveo u Beogradu, oglasila se i Severina koja je fotkom uz more pokazala da se nalazi u rodnom Splitu

'Na osami blizu mora', citirala je Severina Kojić legendarnu Oliverovu pjesmu uz fotografiju na kojoj pozira uz more, gledajući u daljinu.

U rodni je Split otputovala nakon što je u svom zagrebačkom stanu dočekala Novu godinu, u društvu sina Aleksandra i mame Ane koja je na Silvestrovo slavila rođendan pa je obitelj imala dodatan razlog za slavlje.

Splitska pjevačica i Igor već duže vrijeme žive na odvojenim adresama i navodno se ne viđaju. O njihovu poljuljanom odnosu ljetos su se raspisali srpski mediji. Prema pisanju Kurira Severina i Igor tada nisu uspijevali izgladiti narušene odnose, iako su povremeno komunicirali preko telefona.

U razgovorima je Igor navodno pokušao uvjeriti Severinu da ostanu zajedno te da još jednom razmisli o brakorazvodnoj parnici.Otada bračni par živi na razdvojenim adresama, Severina u Zagrebu, a Igor u Beogradu. Severina je navodno, piše Kurir, bila neumoljiva kada ju je Igor pokušao nagovoriti da otputuje k njoj u Zagreb kako bi razgovarali o njihovom odnosu.

Nakon brojnih nagađanja, Severina je vijesti o razvodu demantirala objavom zajedničke fotografije kojom čestita rođendan svom voljenom suprugu. 'Ovom divnom muškom stvorenju @igorkojic sretno uplovljavanje na 33 okretaja! Sretno, ljubavi!', napisala je tada pjevačica.

I baš kada se činilo da je između njih sve u redu, pjevačica je na Instagramu obrisala spomenutu rođendansku fotografiju.

  • +11
Severina Kojić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL