RODITELJSKI SASTANAK

Big Brother se ne može zasititi Pandorine kutije

22.06.2011 u 10:50

Bionic
Reading

Big Brother ponovo je otvorio Pandorinu kutiju i Brandon i Nirmal imali su priliku ponovo vidjeti svoje majke nakon više od tri mjeseca. Brandona je iznenadio i susret s prijateljicom Natalijom

Pandorina kutija otvara se u zadnje vrijeme češće nego vrata nekog trgovačkog centra. Big Brotheru se očito sviđa dovoditi obitelj stanara u BB kuću jer su sad i Nirmal i Brandon imali priliku ponovo vidjeti svoje majke nakon više od tri mjeseca provedenih bez kontakta s obiteljima.

Brandon je ostao prilično zatečen što je osim njegove majke stigla i prijateljica Natalija. Suzdržanog finalista najviše je zanimalo kako izgleda na televiziji, je li smršavio i kakvo mu je stanje na Facebooku.

Na pitanje kako se slaže s ostalim stanarima, Brandon je rekao da su svi oni nebitni. No nije teško pretpostaviti da je Brandon bio u šoku, što je bilo vidljivo i iz stalnog ponavljanja da ne može vjerovati da su mu majka i prijateljica pokraj njega.

Brandonova majka podijelila je sa svojim sinom da ga svi podržavaju, no da su ih neki njegovi postupci iznenadili.

Za razliku od svog suzdržanog sustanara, Nirmal je imao dirljiv susret sa svojom majkom koja je već na ulazu imala pune oči suza. Nirmala je najviše zanimalo zna li mu majka što znače statistike koje im je Big Brother pokazao.

Nakon što je Nirmalu majka prenijela pozdrave od najbližih, rekla mu je kako je često plakala dok ga je gledala na televiziji. Nirmal je mami pokazao sve prostorije i na kraju rekao da jedva čeka kraj emisije da ponovo može vidjeti Bosnu i sve ljude koji ga vole.

I ostali finalisti će tijekom ovog zadnjeg tjedna imati priliku vidjeti svoje najmilije.