MIŠEVI KOLO VODE

Big Brother napušta kuću! Tko će ga zamijeniti?

23.03.2018 u 16:30

Bionic
Reading

Big Brother je donedavno strogo kažnjavao stanare zbog kršenja pravila kuće, a sada ju je odlučio napustiti

Stanari su dobili novi izazov! Sve do nedjelje glava Big Brother kuće bit će netko od petero starijih stanara. Razlog Big Brotherova odlaska nije discipliniranje stanara već novi zadatak.

Big Brother je, naime, otišao na Svjetsko okupljanje Velike Braće u Schladmingu, gdje međusobno razmjenjuju ideje i iskustva. Jednom od stanara iznad 40 godina pripast će funkcija njegovog zamjenika, koju će morati shvatiti posve ozbiljno. Kako bi stanje u kući ostalo jednako, svaki od seniora mora osmisliti vlastiti popis pet pravila koja se dodaju na već postojeća pravila ponašanja u Big Brother kući.

Glava kuće pobrinut će se da se donesena pravila i poštuju, a da sve prođe u najboljem redu, pripazit će i sam Big Brother. On će svome zamjeniku ostaviti mobitel te ga kontaktirati kako bi provjerio tijek zbivanja  u kući.

Lidija, Dubravka, Marijan, Petar ili Ante – tko će od petorke, tzv. seniora, preuzeti odgovornu ulogu Big Brothera na sljedeća tri dana, pogledajte u večerašnjoj dnevnoj emisiji na RTL-u.

Autor: YouTube