PLAKAO OD SREĆE

Big Brohter je stvarno okrutan prema Nemešu, zar ne?

02.06.2011 u 09:57

Bionic
Reading

Nemeš ne može vjerovati da mu karijera ide uzlaznom putanjom, a da ništa ne radi

Nakon što je Nikola Nemešević Nemeš nekoliko puta demolirao kuću zbog ljutnje ili alkoholiziranosti, Big Brother je smislio osvetu.
Naime, Nemeša je pozvao u ispovjedaonicu te mu slagao da je produkcijska kuća Emotion njegovu autorsku pjesmu 'Znam taj smiješak' poslala na natječaj za humanitarnu akciju 'Adria u srcu'. Kako ne može izaći iz kuće, Nemeša je zvukom uključio u prijenos dodjela nagrada.

On je slušao dodjelu nagrade te bio uvjeren da je upravo njegova pjesma pobijedila te mu je za to bila uručena nagrada. Nemeš je od sreće bio je izvan sebe.

Nemeš jedini u luksuznoj kući ne zna da ta udruga ne postoji te da njegova pjesma 'Znam taj smiješak' nije pobijedila Natašu Bekvalac, Karolinu Gočevu, Maksimilijana i Muzičku, kako se navelo na dodjeli.

Nemeš je, shrvan osjećajima, zahvalio svojim roditeljima i prijateljima te ne prestaje pričati o tome da njegova pjesma ima 800 tisuća pregleda na YouTubeu.
Stanari se lažno vesele s Nemešom te se pretvaraju da su jako ponosni. Ukoliko Nemeš ništa ne posumnja do nedjelje, stanarima će se vratiti 35 tisuća eura.

Nije loše, ali osveta Big Brothera nam se čini brutalnom dok gledate Nemešov govor, zar ne?