HBO ADRIA

Besplatno uživajte u seriji 'Pravi detektiv'

23.12.2013 u 16:26

Bionic
Reading

Premium filmski kanal HBO s ponosom najavljuje ekskluzivnu premijeru nove serije iz originalne HBO produkcije 'Pravi detektiv', koja će premijerno biti prikazana 13. siječnja u 20,05 sati na HBO-u. Novi nastavci emitirati će se ponedjeljkom u istom vremenskom terminu

Drama u kojoj glavne uloge glume Matthew McConaughey i Woody Harrelson prati dvojicu policijskih detektiva iz Louisiane i istražuje njihov osobni i profesionalni odnos tijekom 17-godišnjeg lova na jezivog ritualnog ubojicu. Kako vrijeme odmiče, a taj im misterij mijenja živote i unosi napetost u partnerstvo, svaki od njih mora naučiti kolika je cijena iluzija i odmazde.

Godine 2012., detektivi državne policije Louisiane Rust Cohle i Martin Hart dovedeni su u postaju da se prisjete slučaja ubojstva na kojemu su radili 1995. Budući da se istraga u sadašnjici odvija na odvojenim saslušanjima, dva bivša detektiva pričaju priču o svojoj istrazi te ponovno otvaraju nezacijeljene rane i dovode u sumnju svoje navodno rješavanje slučaja bizarnog ritualnog ubojstva 1995. Vremenske se crte isprepleću i spajaju 2012. dok obojica ponovno bivaju uvučena u svijet za koji su vjerovali da su ostavili za sobom. Dok uče o sebi i ubojici, postaje jasno da tama živi na obje strane zakona.

Prva epizoda ove atmosferične dramske serije će od 13. siječnja do 12. veljače biti dostupna besplatno svim gledateljima u Hrvatskoj putem internet usluge videa na zahtjev HBO GO. Svi koji u tom razdoblju posjete hbogo.hr moći će uživati u seriji i svijetu tame.