OBITELJSKA IDILA

Veliko dvostruko slavlje u domu Belme i Mirze Džombe

05.07.2018 u 14:08

Bionic
Reading

Pravnica, voditeljica i supruga bivšeg rukometnog reprezentativaca sa svojim pratiteljima je na Instagram profilu podijelila trenutak sreće, dirljivu fotografiju povodom obilježavanja njihove godišnjice braka.

'Prije točno osam godina', stoji u opisu fotografije koju je objavila Belma Džomba, a kadar pokazuje poseban trenutak razmjene vjenčanih prstenova sa suprugom proslavljenim rukometašem Mirzom Džombom. Belma je fotografiju objavila na datum kada slavi i 33. rođendan zbog čega lijepa voditeljica ovih dana ima dvostruki razlog za sreću.

U nedavnom intervjuu otkrili su da je svaki novi dan u njihovu domu drugačiji od onog prethodnog, jer se sve vrti oko njihovih kćeri, šestogodišnje Une i dvogodišnje Ade, njihovih rasporeda, želja i prohtjeva.

Vjenčanje između slavnog para dogodilo se prije osam godina u kuli Trsatska gradina gdje su jedno drugome uz nazočnost najbližih prijatelja i obitelji izgovorili sudbonosno 'da' i tako nakon godinu dana veze okrunili svoju ljubav brakom.

Belma i Mirza upoznali su se 2009. Mediji su istog trena počeli špekulirati da su u vezi, što su oni negirali. 'Mirza i ja upoznali smo se, recimo, u ponedjeljak u 13 sati. Do 18 sati istog dana zvalo nas je desetak novinara s upitom da potvrdimo navode da smo u vezi. Ne znam šta smo trebali reći, osim da nismo u vezi, jer bi bilo šta drugo bilo neistinito', izjavila je ranije lijepa voditeljica.

Svoje bračno gnijezdo 'svili' su u rodnoj Rijeci gdje danas žive u obiteljskoj idili.

  • +18
Belma Džomba Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL