EUFORIJA NE PRESTAJE

BB stanare na 'špici' opkolili obožavatelji

04.07.2011 u 17:01

Bionic
Reading

Nakon gostovanja u specijalnoj emisiji na temu Big Brothera Marijana, Horvat i Brendon prošetali su se zagrebačkom špicom na oduševljenje prolaznika koji su ih zatekli u šetnji

Sedam dana od završetka prvog regionalnog 'Big Brothera', voditeljica Antonija Blaće u specijalnoj emisiji 'Big Brother, istina' ugostila je pobjednicu showa Marijanu Čvrljak i superfinaliste Horvata Čaglja i Branislava Radonjića Brendona. Cilj emisije bio je čuti iskrene odgovore na sva pitanja koja su gledatelje te emisije mučila proteklih dana. A da je takvih mnogo, dokazuju podaci o gledanosti emisije agencije AGB Nielsen Media Reserch prema kojima je BB specijal gledalo pola milijuna gledatelja.

Marijana, Horvat i Brendon iznijeli su svoja mišljenja vezano za brojne nedoumice, prokomentirali neke od 'teorija zavjera' koje su se pojavile tijekom emitiranja BB-a te odgovorili na mnoga pitanja koja još uvijek zanimaju javnost.

Popularnost ovogodišnjeg BB-a potvrdili su i prolaznici koji su Marijanu, Horvata i Brendona zatekli na zagrebačkoj 'špici'. Dok je trojac ispijao kavu na Cvjetnom trgu obožavatelji su tražili autograme. Osim mlađe populacije, Marijani su na pobjedi čestitali i stariji Zagrepčani uz izliku da se žele fotografirati s njima za svoje unuke.