stigla prinova

Baš na Dan očeva: Bivši suprug Jennifer Lopez dobio sedmo dijete

19.06.2023 u 10:55

Marc Anthony i Nadia Ferreira

Izvor: Profimedia / Autor: Mireya Acierto / Getty images / Profimedia

Bionic
Reading

Marc Anthony i njegova supruga Nadia Ferreira sretni su zbog prvog zajedničkog djeteta, a prinova je imala i super tajming jer je stigla baš na Dan očeva

Bivši suprug Jennifer Lopez ovih dana živi najsretnije dane svog života. Osjećaj koji je osjetio već šest puta ponovno mu se vratio jer je dočekao i svoje sedmo dijete. Ponovno su ga preplavili osjećaji očinske nježnosti, a svoju je sreću podijelio i na Instagram profilu.

Uz crno-bijelu fotografije njihove bebe kako leži na golim prsima Marca Anthonyja i drži majčinu ruku, prikladno u opisu stoji: 'Božje vrijeme je uvijek savršeno. Sretan Dan očeva.'

Anthony i njegova supruga Nadia Ferreira ove su godine na Valentinovo objavili trudnoću na Instagramu, a rođenje svog djeteta javnosti su obznanili na američki i britanski Dan očeva.

Trideset godina mlađa manekenka tako je prvi put postala majka, no već iskusni Anthony pomoć će joj sa svim nedoumicama. Anthony je otac sedmero djece, a najstarija kći ima već 28 godina.

S bivšom djevojkom Debbie Rosado prvi je put postao otac kćerkici Arianni prije 28 godina, a zatim su dobili i sina Chasea. S bivšom suprugom Dayanarom Torres ima sinove Cristiana i Ryana, a najviše medijske pozornosti ipak imaju blizanci Emme i Maximilian koje je dobio u braku s Jennifer Lopez.

  • +3
Emme Lopez i Seraphine Affleck Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia