SEKS SIMBOL

Baš kao u danima najveće slave: Pamela Anderson u ovom izdanju je prava bomba

08.05.2018 u 19:34

Bionic
Reading

Iako se odavno oprostila od glumačke karijere Pamela Anderson tijekom svog novog projekta vrlo izazovnim izdanjem brojne je obožavatelje podsjetila na dane kada smo je gledali u seriji 'Spasilačka služba'

Bujna plavuša, zvijezda planetarno popularne serije 'Spasilačka služba' ovih se dana zabavlja u Njemačkoj, gdje je u tijeku turneja koju predvodi nizozemski iluzionist Hans Klok. Njemu je upravo Pamela Anderson glavna asistentica tijekom turneje pod nazivom 'House Of Mystery' te mu pomaže u raznim trikovima koje dolazi gledati brojna publika.

Pamela Anderson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za svoj posljednji nastup Anderson je izabrala vrlo izazovan stajling kojim je ubrzo postala glavna tema svih tabloida. Sve oči bile su uprte u obline seksepilne glumice koja je na sebi imala crni kostimić i mrežaste čarape.

U prvom planu bio je njezin duboki dekolte, dok je svoje prepoznatljive plave uvojke raspustila.

  • +7
Pamela Anderson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je glumu davno ostavila iza sebe, čini se kako 50-godišnjakinja nije isključila sve poslovne ponude. S godinu dana mlađim mađioničarom Hansom turneju po Njemačkoj započela je još u prosincu, a sudeći po osmijehu na njezinu licu, očigledno je ovakvi angažmani jako vesele.