SVI NJEZINI MUŠKARCI

Pamela Anderson progovorila o svojim vezama s Putinom, Assangeom i Stalloneom

02.03.2018 u 12:05

Bionic
Reading

Iako je nedavno ušla u šesto desetljeće Pamela Anderson i danas je tiha patnja mnogim muškarcima. Trenutno ljubi 18 godina mlađeg nogometaša Adila Ramia, no istovremeno gaji osjećaje i za osnivača WikiLeaksa Juliana Assangea. Lijepa plavuša otkrila je pikanterije oko druženja s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom

Zvijezda 'Baywatcha' Pamela Anderson gostovala je u novoj emisiji Piersa Morgana kada je bez zadrške progovorila o svim ljubavnim odnosima kroz svoj život i otkrila zašto misli da jedan muškarac ne može u potpunosti zadovoljiti sve ženine potrebe.

Putena plavuša bila je u braku čak četiri puta, no s godinama nije izgubila vjeru u ljubav te je i danas vrlo strastvena i predana muškarcu kojeg voli.

Iako je mjesecima skrivala svoju aktualnu vezu s 18 godina mlađim francuskim nogometašem Adilom Ramijem sada je iskreno progovorila o tom odnosu.

'On je fantastičan i jako ga volim. Vjerojatno ne bih trebala o ovome pričati, baš sam zločesta dok je on tako dobar. Ali jednostavno se ne mogu zaustaviti, sretna sam u Francuskoj', kazala je 50-godišnjakinja koja se prije nekoliko mjeseci i službeno preselila u Marseille na jugu Francuske gdje Adil igra za nogometni klub Olympique de Marseille.

Također je dodala kako mogućnost braka nije isključena. 'Jako mi je stalo do njega i jednostavno smo kliknuli. Treba uživati u trenutku jer kako danas stvari stoje tko zna koliko će ovaj svijet opstati', objasnila je Anderson, a potom se dotaknula i odnosa sa svojim bivšim partnerima.

  • +8
Vladimir Putin na odmoru Izvor: Profimedia / Autor: Alexei Nikolsky/Russian Presidential Press and Information Office/TASS

Jedan od muškaraca s kojim su ju tijekom prošlosti spajali bio je i ruski predsjednik Vladimir Putin s kojim je kako kaže i danas u sjajnim odnosima. Putin i Pamela u kontakt su stupili nakon što ga je ona prije devet godina javno prozvala da zaustavi lov na kitove. 2012. prvi čovjek Rusije pozvao ju je na svoju inauguraciju što je ona odbila. 'Ne, to nisam učinila, no očigledno je da smo bez obzira na to proveli neko vrijeme skupa na nekim mjestima. Imam sjajne odnose s Rusijom ', rekla je glumica.

Nakon toga red je došao i na kontroverznog osnivača WikiLeaksa Juliana Assangea kojeg redovito posjećuje u Londonu. 'Ovaj odnos ne bih striktno nazvala romantičan, ali Julian i ja smo izuzetno bliski', objasnila je slavna plavuša koju je sa slavnim urednikom i novinarom upoznala modna dizajnerica Vivienne Westwood.

  • +35
Pamela Anderson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pamela je pak mnogo pričljivija bila kada je se upitali oko njezine afere s poznatim snagatorom Sylvesterom Stalloneom, za kojeg je svojevremeno tvrdila da ju je pokušao potkupiti automobilom i stanom. Slavni glumac želio je imati otvorenu vezu na što ona nije pristala. Unatoč tome i danas se vodi savjetom svoje tete koja joj je davno kazala kako jedan muškarac ne može u potpunosti usrećiti ženu, čime Pamela opravdava mnogobrojne muškarce u svom životu koji je zadovoljavaju na različitim poljima.

Iz trogodišnjeg braka sa glazbenikom Tommyjem Leeom, Pamela je dobila danas 20-godišnjeg sina Dylana i godinu dana starijeg Brandona. Razveli su se u dosta lošim okolnostima, nakon čega je on proveo šest mjesec u zatvoru zbog fizičkog nasilja nad suprugom.

'Dugo se toga nisam sjetila, ali da bio je to jedan jako ružan period i bilo je baš gadno', kazala je kratko glumica koju su nedavno mnogi osudili zbog stava o seksualnim napadima u Hollywoodu kada je rekla da osoba itekako zna u što se upušta kada odlazi u hotelsku sobu sama s nekim redateljem ili režiserom.

'Pružam podršku svim ženama koje su prošle nešto tako ali istovremeno treba misliti i na muškarce. Majka sam dvoje mladića i itekako brinem kako će se ponašati prema nježnijem spolu. Isto tako smatram da su muškarci ti koji trebaju biti agresivniji i poduzeti prvi korak, a ovakvim osudama od toga ćemo ih samo odmaknuti. Naravno to se ne odnosi na one koji to zlouporabljuju i pretjeraju', zaključila je Pamela Anderson.