I DALJE ZAVODNIK

Baš kao prije 20-ak godina: Brad Pitt pokazao novi imidž i vratio se dugoj kosi

27.05.2020 u 10:07

Bionic
Reading

Duga ili kratka kosa, s bradom ili bez nje, što god da promijeni na sebi Brad Pitt i dalje izgleda neodoljivo za milijune žena. Ovoga puta slavni je holivudski glumac pokazao da se vraća nekadašnjem stilu, kada je nosio dugu kosu

Bilo da je razlog karantena kada su svi frizerski i kozmetički saloni zatvorili svoja vrata ili je pak sam odlučio je da je vrijeme za neku značajniju promjenu, obožavatelji su složni: Brad izgleda sjajno.

Holivudski zavodnik u novim paparazzi fotografijama koje su nastale na ulicama Los Angelesa, pokazao je svoj novi izgled i frizuru s kakvom smo ga gledali prije više od 20 godina. Sredinom 90-ih, Pitt je bio prepoznatljiv zbog svoje duge kose i plavih pramenova, a takvog ga pamtimo i u filmovima 'Legenda o jeseni' i 'Troja'.

  • +2
Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: Wagner AZ / RAAK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovo je nakon dugo vremena koliko je Pitt nosio urednu kratku frzuru da ga vidimo u nešto opuštenijem izdanju, u kojem djeluje da ne mari za izgled. Pokazao je osim toga da, za razliku od brojnih svojih vršnjaka, još uvijek nema problema s opadanjem kose, već je ima u izobilju.

U maslinastoj širokoj lanenoj košulji, opuštenim trapericama spuštenog struka, slavni glumac, viđen je u društvu svog dugogodišnjeg prijatelja i glazbenika Michael Peter Balzary poznatijeg kao Flea. Basist poznate grupe 'Red Hot Chili Peppers’ i 56-godišnji glumac zajedno su proučavali motocikle.