ŽIVOT U KARANTENI

Dok čeka povratak na filmske setove, oskarovac Brad Pitt daje vremensku prognozu

21.04.2020 u 18:09

Bionic
Reading

Listi holivudskih zvijezda koje su gostovale u YouTube serijalu Johna Krasinskog pridružio se oskarovac Brad Pitt, preuzimajući ulogu prognostičara vremena

Pratitelje nedjeljne epizode YouTube serijala 'Some Good News' glumca Johna Krasinskog, obradovalo je kratko pojavljivanje 56-godišnjeg Pitta (oko 6:50 minuta videa) u ulozi ležernog meteorologa.

'Trebali bismo provjeriti vremenske prilike. Brad, kako izgleda tamo?', upitala je zvijezda serije 'U uredu'.

Slika se iz improviziranog kućnog studija Krasinskog tada seli na terasu Pittove kuće.

Odjeven u zeleni pulover s nezaobilaznom kapom na glavi Brad kratko proviruje na terasu i izgovara: 'Izgleda… Ha, prilično dobro. Da!'.

Slika se tada ponovno vraća na Krasinskog koji je u svojoj nedjeljnoj emisiji osim Brada Pitta ugostio i braću Jonas, kantautoricu Billie Eilish, i repera Chancelora Johnathana Bennetta poznatijeg kao Chance the Rapper.

YouTube emisiju 'Some Good News' glumac John Krasinski je osmislio kako bi s pratiteljima tijekom pandemije koronavirusa podijelio i neke zabavnije i uzbudljivije priče.

Brad Pitt se pojavljuje oko 6:50 minute videa Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Iako Brad Pitt ostavlja dojam da bi mogao još poraditi na vještini prezentiranja vremenske prognoze, ovo mu nije premijerno pojavljivanje u toj ulozi. Vremenske prilike najavljivao je i u nekoliko epizoda emisije 'The Jim Jefferies Show', a tamo je nudio tmurniju prognozu.

Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: Lifestyle pictures / Alamy / Alamy / Profimedia