NIJE JOJ SE BAŠ SVIDJELO

Barbra Streisand progovorila o iskustvu s marihuanom: 'Učinila sam to samo jednom, i to na pozornici'

07.08.2021 u 09:16

Bionic
Reading

Pjevačica Barbara Streisand ima vrlo skromno iskustvo s marihuanom, koje nema veze s njenim vrlo iskusnim suradnikom s novog albuma

Osmostruka dobitnica Grammyja o svom je iskustvu s marihuanom progovorila u intervjuu za Variety, odbacujući sugestiju da bi je uzrujalo kad bi suradnik s novog albuma zapalio pred njom.

Naime, u sklopu svog novog albuma 'Release Me: 2', 79-godišnja Streisand je snimila pjesmu 'I'd Want It to Be You' u duetu s Williejem Nelsonom, dugogodišnjim uživateljem marihuane.

'Zamišljao sam Willieja Nelsona kako izvlači džoint i počinje pušiti. Pretrpostavljam da vam se to ne bi svidjelo', rekao je novinar Mark Malkin koji je intervjuirao Streisand, na što mu je ona odgovorila: 'Zašto ne?'.

Pušenje marihuane s 88-godišnjim Nelsonom zapravo i nije bilo opcija, jer su slavni glazbenici svoj duet snimali odvojeno. Međutim, Streisand priznaje da je jednom pušila travu, i to tijekom koncerta.

'Jedne sam noći tijekom svojih nastupa na Forumu 70-ih to doista učinila, a to je bio dio mog scenskog nastupa', rekla je Streisand i uz smijeh objasnila da je radila tada s producentom Richardom Perryjem, s kojim je povela razgovor o pušenju trave.

  • +8
Barbara Streisand Izvor: Profimedia / Autor: NANCY RIVERA / INSTAR Images / Profimedia

Bio je to jedan i jedini put da je pušila, rekla je pjevačica za Variety.

'Pokušala sam jednom, i nije mi se svidio taj osjećaj. Dakle, nikad više to nisam učinila', rekla je Streisand.

S alkoholom su joj iskustva pozitivnija, a najradije pije pivo uz određenu vrstu hrane. No, čini se da je više stvar u sljubljivanju okusa hmelja s određenom hranom, nego do osjećaja opijenosti.

'Volim pivo s kineskom ili talijanskom hranom', rekla je pjevačica i dodala da to može biti i bezalkoholno pivo.