VELIKA OBLJETNICA

Sretni kao prvog dana: Slavni holivudski par slavi 21 godinu braka

03.07.2019 u 22:47

Bionic
Reading

Na glasu su kao jedan od najskladnijih holivudskih brakova. Njihovoj sreći nisu presudili ni bivši ljubavni odnosi, brakovi ni djeca iz istih ali ni dugogodišnje karijere u skandaloznim sektorima. Pjevačica Barbra Streisand i glumac James Brolin proslavili su više od dva desetljeća zajedničkog života

O ljubavnoj priči svjetski poznate pjevačice Barbre Streisand i glumca Jamesa Brolina javnost mnogo toga zna. Njihov sudbinski susret zauvijek ih je promijenio, te i danas 21 godinu nakon vjenčanja slove za jedan od najskladnijih holivudskih parova.

Ipak, emotivna objava slavne pjevačice i glumice sve je raznježila te uvjerila i one najskeptičnije, da prava ljubav ipak postoji. Streisand je na Instagram profilu objavila fotografiju s vjenčanja koje se dogodilo 1. srpnja davne 1998. godine na njezinu imanju u Malibuu i poručila svom voljenom sretnu godišnjicu braka. Zračila je tada istinskom srećom, a nosila vjenčanicu s potpisom Donne Karan, ukrašenu kristalima te s gotovo pet metara dugim velom.

Par se upoznao na isti datum dvije godine prije nego li su izmijenili bračne zavjete. Bio je to spoj na slijepo na kojem su oboje kliknuli na prvu.

  • +11
Barbra Streisand i James Brolin Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Upoznali smo se na jednoj večeri. Očekivala sam muškarca velikog poput planine, zaraslog u bradu, a pojavio se svježe obrijani čovjek s urednom frizurom. Pitala sam ga: 'Tko ti je zeznuo kosu?'', prisjetila se jednom prilikom Barbra te nastavila: 'Kasnije mi je rekao da se u tom trenutku zaljubio u mene. On je jedan od rijetkih koje je zavela iskrenost.'

Prije nego su se upoznali i Barbra i James bili su u braku. Barbra od 1963. do 1971. s glumcem Eliotom Gouldom, s kojim ima sina, dok je Brolin bio dva puta u braku - s Jane Cameron Agee, s kojom ima sina i kćer, te Jan Smithers, s kojom ima kćer.

Cijelu ljubavnu priču o ovom skladnom paru možete pročitati OVDJE.