'TEŽAK ŽIVOT'

Barbara Kolar svoje je obožavatelje 'počastila' fotografijom u bikiniju

02.08.2021 u 14:11

Bionic
Reading

Iako je davnih dana rekla kako svoje fotografije u kupaćem kostimu nikada neće dijeliti po društvenim mrežama, zadovoljstvo koje je stiglo s gubitkom kilograma, a s kojima je godinama muku mučila, ipak ne želi kriti od javnosti

Da joj je trenutno baš 'teško u životu', omiljena televizijska voditeljica Barbara Kolar pokazala je na svom Instagram profilu, točnije na Instagram Storyju gdje je, na radost svojih brojnih obožavatelja, objavila najnoviju fotografiju.

Riječ je o fotografiji nastaloj na plaži, najvjerojatnije u Grčkoj gdje se Barbara uputila ove godine na odmor, a na kojoj pozira u crnom minijaturnom bikiniju, pogleda sakrivenog iza sunčanih naočala i usmjerenog ka suncu.

Iako je, u vrijeme dok se borila s viškom kilograma, tvrdila kako nikada neće objavljivati svoje fotografije u bikiniju, sve se promijenilo još prije dvije godine. Tada je Barbara Kolar postignula svoj cilj i izgubila nakupljene kilograme, a sreću zbog svog izgleda nije željela čuvati samo za sebe, pa je pogazila riječ.

Tada je uz fotografiju na kojoj je pozirala u leopard bikiniju napisala: 'Ne znam ima li ovisnost o moru latinsko ime. Ali tu dijagnozu imam sigurno. Odvikavanje ne dolazi u obzir. I da, zaklela bih se da nikad fotka u badiću neće u javnost. Ali radost je danas očito inkompatibilna razumu.'

Barbara Kolar Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Ta radost traje i dalje, stoga ne čudi da je željela obožavateljima pokazati koliko sada uživa u životu i koliko je sretna i zadovoljna.