gušta na najjače

Barbara Kolar obožavatelje časti novim fotografijama sa svog odmora u Grčkoj i zabavlja na račun svoje frizure

29.07.2021 u 10:19

Bionic
Reading

Poznato je kako jedna od naših najomiljenijih televizijskih i radijskih voditeljica svaku slobodnu minutu i raspoloživu kunu troši na putovanja. Trenutno je na godišnjem odmoru, a kako je ranije izjavila, grčki otoci su njezina 'omiljena oaza istinskog odmora od svega i svih'

Prije nekoliko mjeseci je najavila kako bi osim Dalmacije svoj predah od poslovnih obaveza voljela provesti i na grčkim otocima što je i ostvarila. Odande se redovito javlja svojim pratiteljima pa su tako mogli vidjeti njezino izdanje na plaži, kako su je 'Slovenci nagovorili na penjanje', a pokazala je i prizore s destinacija koje su je očarale.

Poznata po dobrom smislu za humor, našalila se i na svoj račun, odnosno na račun svoje 'morske' frizure. 'Kokotica ili beach waves? Najbolje oboje. pa ti budi dobre volje', opisala je fotografiju na kojoj pozira bez osmjeha i sa sunčanim naočalama. Kako god bilo, u svim varijantama, voditeljica izgleda besprijekorno. Nakon godina borbe s kilogramima sada itekako uživa u tome što se može pokazati svoju fantastičnu liniju, ali i uvijek zanimljive modne kombinacije.

'Moj lagano manijakalni izviđačko-istraživački pristup kriv ili zaslužan što često putujem sama. Da ne bi bilo zabune, mogu bez problema konkurirati za titulu kraljice ljenčarenja. Ali ne mogu shvatiti da je netko u stanju otići na drugi kraj svijeta, u neku potpuno drukčiju kulturu i onda baš svo raspoloživo vrijeme provesti ležeći uz hotelski bazen. A jasno je i da sam takvima onda ja s filozofijom 'sve se mora vidjeti i obići, tko zna hoćeš li ikada ponovno doći tu' istinska noćna mora. Rješenje je jednostavno jer sama sebi lako složim raspored u tempu koji mi odgovara, no moram priznati da je ipak ljepše putovati u dobrom društvu – svaki je doživljaj još malo sjajniji kad ga s nekim podijeliš', ispričala je ranije za Mixer.hr.