OBAVIJENA BOŽURIMA

Barbara Kolar za produženi vikend uživa u Čakovcu: Fotografijom koju je snimio njezin otac sve je oduševila

05.06.2021 u 12:48

Bionic
Reading

Domaća TV i radijska voditeljica Barbara Kolar, po svemu sudeći, produženi vikend odlučila je provesti u Čakovcu. Navedeno je dala naslutiti fotografijom objavljenom na Instagramu, a za koju se pobrinuo njezin 83- godišnji otac

Poput brojnih Hrvata, 51- godišnja voditeljica za produženi vikend također je nakratko odlučila napustiti dom. Svojom posljednjom objavom na Instagramu otkrila je kako se trenutno nalazi u Čakovcu, a za nju je prvenstveno zaslušan njezin 83- godišnji otac.

Kao i svaka kći, Barbara je svom ocu najljepša bez šminke, frizure i posebnog stajlinga, a u posve prirodnom izdanju pozirala mu je obavijena cvjetovima božura.

'Sezona božura još traje! A iz priloženog je vidljivo kako autor fotke (moj tata, 83) misli da je na Instagramu biti barem počešljana, ako ne i našminkana precijenjeno', napisala je u duhovitom tonu voditeljica.

  • +7
Barbara Kolar kroz godine Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Na društvenim mrežama, Barbara se nedavno pohvalila novim poslovnim angažmanom. U novoj seriji HRT-a naslova 'Minus i plus' glumiti će voditeljicu.

'Što je domaći sitcom bez moje epizodne uloge?!', napisala je Barbara na Instagramu gdje se pohvalila fotografijama sa seta. I zbilja s razlogom ovo Barbara pita jer puno je domaćih serija u kojima je ona imala gostujuću ulogu. U seriji 'Ko te šiša' gledali smo ju kao TV voditeljicu, u seriji 'Crno-bijeli svijet" utjelovila je instruktoricu računovodstva, u seriji 'Bitange i princeze' zaigrala je glasnogovornicu MUP-a, a pojavila se i u serijala poput 'Stipe u gostima' te 'Naša mala klinika'.