SRETNA I ZADOVOLJNA

Barbara Kolar otkrila da danas slavi veliki dan

18.04.2019 u 10:57

Bionic
Reading

Kao i prošle godine, simpatičnom objavom na Instragramu, jedna od najomiljenijih televizijskih i radijskih voditeljica otkrila je da danas itekako ima razloga za slavlje. Naime, danas Barbara kolar slavi 49. rođendan, a brojni pratitelji znani i ne znani poželjeli su joj nejljepše želje. Za tportal je otkrila kako će obilježiti svoj veliki dan

'18. 4. 2006. Rim, Fontana di Trevi. Bio je ovo, ako se netko pita, bačeni novac jer mi se ta rođendanska želja nije ispunila. Ovogodišnjem popisu želim više sreće', poručila je zgodna voditeljica pored fotografije na kojoj pozira nasmiješena i pozitivna na kakvu smo je naviknuli gledati svih dodadašnjih godina. Upravo zbog vječne pozitive, neposrednosti i neprijeporne profesionalnosti Barbara Kolar slovi za omiljeno medijsko lice.

'Nemam nikakvih spektakularnih planova, ovako usred tjedna, ali mislim da ću u neki mali šoping, nisam već dugo bila', rekla nam je kratko slavljenica koju smo zatekli na poslu.

Na pragu petog desetljeća izgleda bolje nego ikada, a gledatelje showa 'Zvijezde pjevaju' oduševila svojom istesanom linijom. Već godinu dana, otkrila je nedavno, ne jede kruh, tjesteninu ni slatkiše.  

  • +6
Barbara Kolar Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić