ZNA ŠTO SE NOSI

Barbara Kolar objasnila kako nastaju modni trendovi

14.11.2018 u 09:53

Bionic
Reading

Jedno od najprepoznatljivijih televizijskih lica osim po svom šarmantnom vođenju popularnih emisija na HTV-u, poznata je i po svom humoru. Budući da trenutke iz privatnog života voli podijeliti na društvenim mrežama sa svojim obožavateljima ovaj put im je Barbara Kolar na simpatičan način objasnila kako u njezinom slučaju nastaju trendovi

'Tri dana mi se nitko ne obrati s 'mačko' pa moram nabaciti pjege! #kakonastaju trendovi', našalila se Barbara Kolar koja je pozirala u sakou sa leopard printom.

Osvrćući se na, uglavnom pozitivne komentare svojih pratitelja, zgodna voditeljica se našalila da je 'zvijer od žene' te je dodala: 'Ja sam tijekom godina skupila sve moguće odjevne (i obuvne) predmete u tom uzorku. Onda to s vremena na vrijeme bude moderno. Pa sam, eto slučajno, u trendu'.

Radijska i televizijska voditeljica te odnedavno i food& lifestyle blogerica, svojevremeno je otkrila da je njene beauty navike najviše utjecala njena baka koja je u poodmakloj dobi 'bila dotjerana i poprilično tašta'. Barbara Kolar je često mijenjala imidž kad je moda u pitanju. Prati trendove, a možemo je vidjeti u trapericama na špici, a već istu večer na kakvom društvenom događanju u glamuroznoj haljini.

  • +7
Barbara Kolar Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram