elegantno izdanje

Barbara Kolar mami uzdahe na društvenim mrežama: 'Fajn zbigecana'

01.10.2020 u 10:53

Bionic
Reading

Sve je spremno za emitiranje showa 'Zvijezde pjevaju' na HTV-u, koji je i ove sezone odradila nezamjenjiva voditeljica u paru s Duškom Ćurlićem. U međuvremenu pokazuje kako provodi vrijeme, ali i svoje zanimljive stajlinge

HRT-ova voditeljica posljednjih mjeseci svoju je figuru dovela do savršenstva. Barbara Kolar rado s pratiteljima dijeli fotografije svojih modnih kombinacija, a s posljednjom je posebno oduševila pratitelje u tamnoplavoj haljini bez rukava koju je u struku stegnula zlatnim remenom i tako dodatno naglasila liniju.

Napisali su joj fanovi da je 'privlačna', 'zgodna i elegantna žena' i da je 'fajn zbigecana'. 'Koja ljepota, koji strukić a dobre ruke! Pa ja bi bankrotirala da tako izgledam, samo bi se rihtala i hodala po dućanima', poručila joj je jedna od pratiteljica. Barbara im se svima trudila odgovoriti i zahvaliti makar i emotikonom.

Barbara se godinama se borila s kilogramima i bila na raznim dijetama koje su joj, kako je sama priznala, bile pravo mučenje. Izjavila je kako od 1. siječnja 2018. nije pojela ni zalogaj kruha, tjestenine ili slatkiša te da mislim kako bi bi na njezinom mjestu većina ljudi već bila kost i koža. Osim showa 'Zvijezde pjevaju' u kojem će je gledatelji moći pratiti od ovog vikenda, jednu od najomiljenijih voditeljica mogu gledati i u emisiji 'Kod nas doma'.