dirljive riječi

Balaševićev sin se oglasio se prvi put nakon očeve smrti, evo što je poručio

10.03.2021 u 18:00

Bionic
Reading

Nakon svoje sestre Jelene i mame Olivere nježne riječi na društvenim mrežama prvi put nakon očeve smrti napisao je i sin neprežaljenog kantautora

Aleksa Balašević objavio je fotografiju na kojoj pozira s majkom Oliverom i pokojnim ocem. 'Kad si ti u pitanju, nema tuge ni žalosti. Već samo sreće i vječnosti. Jednostavno je...', poručio je.

U Instagram storyju je objavio još jednu fotografiju s ocem uz istu poruku. Inače, Aleksa Balašević se divio se ljubavi svojih roditelja Đorđa i Olivere Balašević, ona mu je inspiracija koja ga vodi kroz život.

'Danas je isuviše lako biti poznat, a ja nisam samo dijete poznatih roditelja, već dijete velikih ljudi. Božanskih. Jedne umjetničke dinastije. Globalnih autoriteta', rekao je ranije za srpski Hello. O njemu je poznato da se uspješno bavi organiziranjem MMA borbi, a zaljubljen je u svoju zaručnicu Nikolinu.

'Ljubav mog Đoleta i Olje je jedinstvena. To ne postoji nigdje na svetu. Mama mi je savjetovala da i mi budemo jedinstveni. Uvijek ima šanse za dobre i nebeske ljude. A Nikana i ja smo baš takvi, potpuno drugačiji od drugih', izjavio je Aleksa. U veljači je napisao scenarij za projekt radnog naslova 'Megdan film'. Radnja prati borbu nekoliko junaka da ostvare svoje snove, što u ringu što u životu. Sporedna uloga je inspirirana pjesmom njegovog oca 'Čovek sa mesecom u očima'. 'Tema prati nekoliko različitih ljudi sa svojim različitim megdanima, borbama, a glavni lik je, naravno, borac, kao simbol ovih novih generacija, koji od seoskog kafe-kluba i osiguranja dolazi do Las Vegasa', otkrio je za Avaz.

Upravo je on prvi stigao na posljednji ispraćaj svom tati na groblju u Novom Sadu, održanom u krugu najuže obitelji. Legendarni glazbenik je preminuo 19. veljače od posljedica upale pluća, a bio je pozitivan i na koronavirus.

IMPRESIVNA KARIJERA

Odlazak Panonskog mornara: Ovo su samo neke od pjesama po kojima ćemo pamtiti Đorđa Balaševića

Pogledaj galeriju