NA INSTAGRAMU

Starija kći Đorđa Balaševića objavila snimku koja je rasplakala sve njegove obožavatelje

27.02.2021 u 16:44

Bionic
Reading

Njegov iznenadni odlazak još je itekako težak, ponajviše za njegove najbliže, koji se ne mogu pomirti sa činjenicom da Đorđa Balaševića više nema. Prepuna emocija njegova je starija kći Jovana, koja je sve Đoletove obožavatelje oduševila, ali i rasplakala posljednjom objavom

'Najviše volim tatu kao tatu', odgovara na upit novinara tada djevojčica Jovana Balašević koja je na svom Instagram profilu objavila dijelić intervjua kojeg su ona i mlađa joj sestra Jelena Beba Balašević dale u mladosti, a koji je emitiran na televiziji. U pozadini se čuje Jovana kako plače slušajući što je govorila tada o ocu.

Snimka koju je objavila oduševila je, ali i rastužila sve obožavatelje Đorđa Balaševića koji se još uvijek ne mogu pomiriti sa činjenicom da omiljenog novosadskog kantautora više nema.

'Pukne nešto i u grudima čovjeka i u srcu grada! Tako je to kada zaspi Gospodin Pjesnik! Ne ide on nigdje, Panonski mornar iz pjesme... iz ove njegove ulice bagrema i lipa...', 'Ovih dana više nego ikada čujem ono 'Ko da je umro neko moj'. Tako se i ja osjećam i samo ćemo mi to razumjeti.. jer Taj Neko naš je uisitnu bio naš.. mirno spavaj naš Panonski mornaru i posadi nam neku lipu tamo gore..', 'Zauvijek ćeš nam ostaviti napukla srca, mjesec u očima i tugu koja će ljepše zvučati kad se otpjeva.' Ovo su samo neki od dirljivih komentara koje su ostavili Balaševićevi obožavatelji ispod snimke.

  • +5
Olivera i Đorđe Balašević Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletić