okružen mačkama

Baby Lasagna zaludio je fanove fotografijom u stilu Kate Middleton

13.03.2024 u 18:43

Bionic
Reading

Djevojka popularnog Baby Lasagne poigrala se u fotošopu i napravila fotografiju na kojoj je pjevač okružen njihovim mačkama, a mnogi su komentirali kako je bila uspješnija u uređivanju od Kate Middleton

Mladi Umažanin, pravim imenom Marko Purišić, stihovima u pjesmi 'Rim Tim Tagi Dim' jasno je dao do znanja da je veliki ljubitelj mačaka, a sada je svoje najdraže ljubimice pokazao i na društvenim mrežama.

No, s obzirom na njihov poveći broj, priznao je kako ih nikako nije sve uspio uloviti u istom kadru pa se njegova djevojka Elizabeta Ružić koristila obradom u fotošopu.

Mnogi su komentirali kako je napravila puno bolji posao od Kate Middleton, čije su igre u programu za obradu fotografija izazvale ogroman skandal u Ujedinjenom Kraljevstvu te su uklonjene iz vodećih fotoagencija, a buduća kraljica zbog svega je uputila javnu ispriku.

Isprika neće biti potrebna Baby Lasagni koji je kao pravi kralj mačaka pozirao u bijeloj košulji, okružen omiljenim četveronožnim članicama obitelji.

Obožavatelji su očekivano oduševljeno dočekali ovu fotografiju te nizali hvalospjeve u komentarima, čime je samo postalo još jasnije koliku popularnost uživa simpatičan mladi pjevač nakon što je uvjerljivo pobijedio na Dori.

  • +17
Baby Lasagna na Dori 2024 Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Njegova ljubav prema mačkama iskazana je i stihom u hit pjesmi koji je osvojio srca tisuća 'mačkoljubaca' diljem svijeta:

'Bye mom, bye dad / Meow, cat, please, meow back.'

Svoju drugu, modnu stranu pokazao je par dana ranije objavom fotografije u elegantnoj odjevnoj kombinaciji koja je uključivala kaput, dolčevitu, hlače i 'marte', uz simpatičan komentar u opisu:

'Elizabeta mi nije dala da odjenem trenirku', napisao je Lasagna.

nastala ogromna gužva

Baby Lasagna je bio glavna senzacija na izložbi mačaka u Zagrebu

Pogledaj galeriju