nacija ga obožava

Baby Lasagna ludilo i dalje traje: U tek par minuta rasprodana Šalata

15.05.2024 u 12:36

Bionic
Reading

Očito da 'Rim Tim Tagi Dim' ludilo još uvijek trese naciju jer se prvi veliki koncert Baby Lasagne rasprodao u samo nekoliko minuta, a zatim i drugi! Sjajna vijest za Markove fanove je da je dodan i treći koncert koji će se održati 14. rujna

Da je netko prije šest mjeseci rekao Marku Purišiću da će u samo nekoliko minuta rasprodati koncert na zagrebačkoj Šalati, sigurno bi mislio da je riječ o kakvoj šali. Ali... To je 'novo normalno' simpatičnog glazbenika iz Istre kojem su pobjeda na Dori i nezaboravan nastup na Euroviziji okrenuli život naopačke!

Nakon što su oba datuma rasprodana, dodan je i treći koncert koji će se održati 14. rujna!

Nakon što je zaludio čitavu Hrvatsku, Baby Lasagna odlučio je zajahati val i na zagrebačkoj Šalati organizirati svoj prvi koncert.

Koncert je zakazao za 12. rujan, a prodaja karata počela je 15.5. točno u podne.

Međutim, ulaznice su ugrabili samo oni 'najbržeg prsta' jer su u 12:04 već sve ulaznice bile rasprodane, a iznenađen i oduševljen glazbenik na Instagramu je objavio da zato organizira još jedan koncert koji će se održati dan nakon, točnije 13. rujna!

Tako će svi oni koji nisu bili tako ekspresni u kupnji ulaznica dobiti drugu priliku već danas u 16:00. No i ulaznice i za ovaj koncert planule su u manje od 10 minuta!

'U redu... Molim? Prvi nastup je rasprodan za 4 minute!!', napisao je Baby Lasagna na Instagramu na što su mu brojni obožavatelji čestitali na ogromnom uspjehu koji još jedanput pokazuje koliko je javnost zavoljela skromnog mladića iz Umaga.

Baby Lasagna će na Šalati uživo predstaviti album prvijenac 'Demons & Mosquitos' na kojem će se naći sad već globalni hit 'Rim Tim Tagi Dim', ali i ranije objavljene pjesme 'IG BOY' i 'Don’t hate yourself, but don’t love yourself too much'.

ponos i ushićenje

Euforija u Zadru i Zagrebu, na stotine fanova stiglo podržati Baby Lasagnu

Pogledaj galeriju