NIŠTA OD PJESME

Baby Lasagna i Tonči Huljić raskinuli suradnju: 'Zbog promijenjenih okolnosti...'

17.06.2024 u 12:12

Bionic
Reading

Iako su Baby Lasagna i Tonči Huljić trebali zajedno nastupiti s pjesmom 'Aj pitaj' na ovogodišnjim Melodijama Jadrana, od suradnje neće biti ništa, a o svemu je splitski hitmejker obavijestio javnost putem društvenih mreža

Na veliku žalost brojnih obožavatelja našeg ovogodišnjeg eurovizijskog predstavnika Baby Lasagne, on neće nastupiti na festivalu Melodije Jadrana. Marko Purišić tamo je trebao nastupati s Tončijem Huljićem, njegovim bendom Madre Badessa i Petrom Šegedinom Pjerom u pjesmi 'Aj pitaj', no dečki će ju izvesti bez njega.

Vijest o otkazanoj suradnji potvrdio je sam splitski hitmejker Tonči Huljić, koji je priopćenje objavio na svom službenom Facebook profilu.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

'Dragi prijatelji, slušatelji i gledatelji, zbog promijenjenih poslovnih okolnosti Baby Lasagna neće biti u mogućnosti biti dio pjesme 'Aj pitaj' na Melodijama Jadrana 2024. Pojašnjenja radi, Baby Lasagna je potpisao ugovor s Polidorom iz Njemačke, koji je u okviru Universal grupacije. Tim ugovorom poslovna dinamika i sva prava su pod njihovom ingerencijom.

Tako su odlučili da hitno van idu i s drugim singlom, što i ja smatram ispravnom poslovnom odlukom. Kako pjesma izlazi gotovo istodobno kao i pjesma Madre Badesse i sigurno bi izazvala pitanje razdiobe podjele prava na nju, Baby i ja smo vrlo brzo donijeli odluku da suradnju ostavimo za neko kasnije vrijeme.

NJEZINA VELIKA LJUBAV

Trudnički trbuščić već se nazire: Za Hanu Huljić Grašo ovaj je vikend bio radni

Pogledaj galeriju

Zahvaljujem Baby Lasagni na sudjelovanju u promotivnoj kampanji moje linije pića, gdje smo se i upoznali i dogovorili suradnju petnaestak dana prije nego što je Dora održana, te u trenutku kada je imao ugovor samo za pjesmu 'Rim tim tagi dim'. S velikim simpatijama pratit ću nastavak karijere, uvjeren u realizaciju njegovih snova. Njegov vjerni fan (iako on voli mačke, a ja pudlice)', stoji u Huljićevoj objavi.

  • +10
Baby Lasagna u Lisinskom Izvor: Pixsell / Autor: Luka Batelic/PIXSELL