I ON JE UZ NJIH

Baby Lasagna poslao jasnu poruku Vatrenima: 'Donesite to zlato doma'

14.06.2024 u 22:16

Bionic
Reading

Nakon što su Vatreni pokazali da je on za njih eurovizijski pobjednik, poklonivši mu dres reprezentacije s njegovim imenom i brojem 1, Baby Lasagna uzvratio je našim dečkima na najbolji mogući način - poželjevši im da napokon ostvare san cijele nacije

'Pozdrav ljudi, pozdrav vatreni. Samo da uzmem trenutak da vam poželim sreću. Donesite to zlato doma. Ja nisam uspio, ali vi sigurno hoćete', riječi su koje je u video poruci snimljenoj za RTL Danas izrekao pjevač i naš ovogodišnji predstavnik na Eurosongu Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna.

Ova poruka stigla je uoči početka ovogodišnjeg Europskog nogometnog prvenstva, kojeg je u Münchenu u Allianz Areni otvorila utakmica Njemačke i Škotske.

  • +10
Baby Lasagna u Lisinskom Izvor: Pixsell / Autor: Luka Batelic/PIXSELL

Dobro je poznato da je prije odlaska na Eurosong Baby Lasagna od HNS-a dobio dres hrvatske nogometne reprezentacije sa svojim imenom i brojem 1. Isti je odmah odjenuo i pokazao nogometne vještine.

Što se naše reprezentacije tiče, Hrvatska svoju avanturu na Euru započinje sutra u Berlinu, utakmicom protiv dobro nam znane Španjolske.

Navijači su itekako optimistični, a na tisuće Hrvata već se počelo okupljati u Berlinu, navijajući i bodreći naše i dan prije utakmice.