VELIKE ŠANSE

Povećao prednost: Baby Lasagna i dalje vodi na eurovizijskim kladionicama

03.03.2024 u 19:39

Bionic
Reading

Baby Lasagna, naš predstavnik na Euroviziji koja će se održati u svibnju u Švedskoj, i dalje odlično stoji na kladionicama

Hrvatski predstavnik na Eurosongu i dalje je prvi na kladionicama, piše HRT.

Marko Purišić ili Baby Lasagna, koji je na izboru hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije pobijedio s pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim', drži prvo mjesto na kladionicama, prema stranici Eurovisionworld, a svoju je prednost u odnosu na drugoplasiranu Ukrajinu čak i povećao.

Naš predstavnik u ovom trenutku ima čak 17-postotne šanse za pobjedu u Švedskoj dok ukrajinski predstavnici alyona alyona & Jerry Heil imaju 15-postotnu šansu za uspjeh!

Slijedi Italija s 8 posto, Belgija s po 5 posto, Island, Švicarska i Švedska po 4 posto, a Izrael, Francuska i Litva po 3 posto.

Video spot za pjesmu 'Rim Tim Tagi Dim' ima već više od 1,5 milijuna pregleda.

  • +17
Baby Lasagna na Dori 2024 Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Izbor za najbolju pjesmu 68. Eurovizije održat će se u Švedskoj u Malmö Areni 7., 9. i 11. svibnja, nakon što je na prošlogodišnjem Eurosongu pobjedu odnijela njihova predstavnica Loreen.

Nedavno je i sam Baby Lasagna na društvenim mrežama prokomentirao prvo mjesto na kladionicama.

'Upravo se dogodilo nešto ludo, ne mogu čak ni pravilno reagirati u ovom trenutku, ali Hrvatska je upravo dospjela na prvo mjesto za pobjedu na Eurosongu. Što??!', nije krio svoje zadovoljstvo Baby Lasagna.