POVRATAK ESTETIKE PUNKA

Avril Lavigne nastavlja tamo gdje je stala prije 20-ak godina, a izgleda kao da ni dana nije ostarila

09.11.2022 u 11:22

Bionic
Reading

Pjevačica poznata po punk-pop estetici prije 20 godina bila je na vrhu glazbenih top ljestvica. Danas stvara za odabranu skupinu obožavatelja, ali njen izgled i izričaj nije se promijenio. Djeluje kao da nije ostarila niti dana, a još uvijek uspješno 'fura svoju furku'

Kanadska pjevačica Avril Lavigne bila je jedna od glavnih punk zvijezda početka tisućljeća, a bila je proglašena i 'punk princezom'. Njena karijera doživjela je vrtoglavi uspjeh kada je postala najmlađom ženskom solo izvođačicom kojoj je pošlo od ruke dospjeti na prvo mjesto najprodavanijeg albuma u Velikoj Britaniji.

Iako se već duže ne pojavljuje u medijima te stvara muziku za odabranu skupinu obožavatelja, širu javnost iznenadila je i razveselila njena pojava na naslovnici časopisa 'Inlove Magazine'.

Look u kojem je pozirala bio je jednostavan. Nosila je dječji ružičasti top s naramenicama i dubokim dekolteom s kratkim hlačicama od svijetlog trapera. Svojstveni punk stil prenijela je noseći mrežaste hulahopke i kožne čizme na vezanje do koljena. Usput je pokazala i svoju dobru liniju te zategnute noge.

Pjevačica je osvajala top ljestvice hitovima pop-punk estetike, a najveći uspjeh i slavu donijele su joj pjesme 'Complicated', 'Sk8er Boi' i 'Girlfriend'.

I dok trenutno uživa dalje od svijeta konstantne medijske praćenosti, živi i ljubavnu sreću s američkim glazbenikom Mod Sunom. Par se nedavno zaručio, a glazbenik je organizirao svojoj odabranici posebno romantične zaruke ispred Eiffelovog tornja.

Naknadno su organizirali veliku zabavu za prijatelje i obitelj koja je donijela dašak romantičnog Pariza.

  • +10
Avril Lavigne Izvor: Profimedia / Autor: Matt Winkelmeyer / Getty images / Profimedia