IZNENADILI SVE SVOJOM ODLUKOM

Planirali su vjenčanje: Glumac i finalist 'Plesa sa zvijezdama' Filip Vidović i Nataša Pavičević raskinuli zaruke

08.11.2022 u 08:40

Bionic
Reading

Iako su, nakon objava zaruka u ožujku, radili na organiziranju vjenčanja na kojem će 'gorjeti plesni podij', ljubavi Filipa Vidovića i Nataše Pavičević došao je kraj

'Mi smo imali jako lijepu priču i lijepo smo se rastali. A i dalje nam je stalo jedno do drugo, ne želim ništa loše komentirati', rekla je ekskluzivno za Story plesačica Nataša Pavičević i time potvrdila da su ona i glumac Filip Vidović raskinuli zaruke. Od vjenčanja neće biti ništa, iako su još u ožujku ove godine najavljivali kako će u 2023. godini svoju veliku ljubav okruniti brakom.

O razlozima prekida niti jedno od njih nije željelo govoriti, no kako piše Story, navodno je svemu presudila ljubomora.

Inače, Filip Vidović, glumac i sin glumačkog velikana Ivice Vidovića i Gordane Gadžić, javnosti je posebno postao zanimljiv tijekom posljednje sezone showa 'Ples sa zvijezdama', u kojem je s plesnom partnericom Paulom Jeričević stigao skroz do finala.

  • +4
Filip Vidović Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

U showu se ozlijedio, ali i otkrio kako se zaručio sa svojom dugogodišnjom djevojkom, plesačicom Natašom Pavičević, s kojom je dijelio i ljubav prema salsi. Tada je najavljivao i kako već polako planiraju vjenčanje, kao i da imaju pjesmu za prvi ples. 'Za sada oboje naginjemo tome da to bude što jednostavnije, bez nekakve pompe i koreografije. Ali da će ostatak svadbe plesni podij gorjeti, to je apsolutno neizbježno', izjavio je još u svibnju za Slobodnu Dalmaciju, no, čini se da od svega neće biti ništa.