POMIJEŠANI LONČIĆI

Ava kaže da je Vlado zove svaki dan, a on to demantira

07.04.2012 u 17:29

Bionic
Reading

Nakon sudjelovanja u reality showu 'Survivor' i nakon povratka iz džungle u civilizaciju, Ava Karabatić uči za ispite na fakultetu, a čak se i privremeno odrekla Facebooka, no svaki dan se mobitelom čuje sa svojom simpatijom, Vladom Vuksanovićem

Ava Karabatić otkrila je za 24sata da joj je Vlado jako simpatičan te da joj se sviđa, no isto tako tvrdi da se za vrijeme boravka u Kostarici ni s kim nije grlila niti mazila.

'Vlado mi je u srcu. Čujemo se svakoga dana. Zove me u podne, ponoć... iako je roaming skup', rekla je Ava za 24sata, no Vlado i ona su zasad samo prijatelji.

Za razliku od Ave, Vlado cijelu tu situaciju ne shvaća baš preozbiljno, te kaže da je sretno slobodan. 'Ava je draga, ali nema tu ničega. Dopisujemo se, ali ne baš svakoga dana. Uljepšala mi je boravak u Kostarici i želim da naš odnos ostane kakav jest sad', rekao je Vlado za 24sata.

Tijekom boravka u Kostarici, Ava i Aleksandara Nakova često su se svađale, a upravo je Vlado ponekad bio uzrok tih svađa. Isto kao i Ava, Aleksandra kaže da između nje i Vlade u Kostarici nije bilo ničega. 'Bilo je simpatija, ali na otoku se nismo seksali', kaže za 24sata Aleksandra Nakova, koju je dečko ostavio nakon dvije godine veze jer se zbližila s Vladom.