hvalevrijedan projekt

Audio - vizualna razglednica Šibenika za cijeli svijet

23.04.2020 u 18:51

Bionic
Reading

U Šibeniku se sprema poseban projekt nazvan 'Millenium – Šibenik za cijeli svijet'. U petak, 1. svibnja na praznik rada će se sa svih tvrđava u Šibeniku puštati glazba

Razne hitove različitih glazbenih žanrova pop, rock, zabavnih te disco odabrati će poznati hrvatski i svjetski DJ-evi koji su poželjeli biti dio ove priče. Ovaj projekt podržale su brojne poznate osobe iz svijeta glazbe, filma i sporta: Neno Belan, Dino Rađa, Davor Gobac, Mladen Bodalec, Slaven Bilić, Vedran Mlikota, Perica Bukić, Ecija Ojdanić, Tony Cetinski i mnogi drugi. Prijenos će se moći pratiti preko kompjutera i mobitela.

DJ-evi iz cijelog svijeta slati će svoje setove koji će oni spojiti preko svojih kanala i sve će izgledati kao jedan koncert koji će trajati 14 sati. U nekoliko navrata dronovi će pokazati ljepotu Šibenika i tvrđava cijelom svijetu. Najavljen je i show s laserima, ali sve detalje Millennium New Age projekta organizatori još nisu otkrili jer su još u kreativnom zamahubudući da se radi punom parom na više frontova.