intimni detalji

Atraktivna Splićanka Lucija u Big Brother kući otkrila da još uvijek nije izgubila nevinost

01.03.2018 u 11:18

Bionic
Reading

Luciju Stojak, stanarku Big Brother kuće, mnogi su još od samoga početka prozivali jednom od najatraktivnijih i najljepših. Sama se predstavila kao velika zavodnica, a sada je otkrila najintimnije ljubavne detalje svog života

Stanari Big Brother kuće za tjedni zadatak dobili su produkciju televizijskog sadržaja koji je dobio ime 'Spačka TV', a u sklopu kojega je već proizvedeno nekoliko 'emisija'. U jednoj od takvih imaginarnih emisija atraktivna Splićanka Lucija Stojak otkrila je najintimnije detalje iz svoga ljubavnog života.

Drugi dan emitiranja popularne 'Spačke TV' u talk showu je voditeljsku palicu preuzela Bjelovarčanka Ana. Voditeljica je odlučila razgovarati s Ribicom i Lucijom, koje su otkrile pikanterije iz svojeg ljubavnog života. Na Anino pitanja kada su izgubile nevinost, Ribica i Lucija nisu dugo razmišljale. Ribica je rekla da je to bilo kada je imala 17 godina, dok je Splićanka otkrila da nikad nije imala intimni odnos.

Lucija Stojak Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas

'To će se dogoditi kada nađem pravog muškarca', objasnila je Lucija. Voditeljica nije očekivala taj odgovor pa ju je upitala postoji li takav muškarac u BB kući. 'Naravno da ne!', otresito je odgovorila Lucija.

🍉🍍🍹

Objavu dijeli ⚜️LS⚜️ ⭐️M✨ (@lucija_stojak)

Podsjetimo 23-godišnja Dalmatinka prije ulaska u reality show radila je u kockarnici, a za sebe je rekla: 'Žene me ne vole, ali to mi nije bitno, bitno mi je da me vole njihovi muževi.'

  • +17
Big Brother kandidati Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL televizija