solo vode

Jednostavno joj ne ide u dvoje: Nakon tri propala braka Demi Moore opet je single

15.11.2022 u 12:52

Bionic
Reading

Ljubavna sreća nije zapisana u zvijezdama Demi Moore. Nakon bračnih brodoloma i nekoliko propalih veza, čini se da je stigao kraj i vezi sa švicarskim kuharom pa je 60-godišnja glumica opet single

Atraktivna glumica Demi Moore prekinula je vezu s Danielom Hummom, švicarskim kuharom. Izgleda da ljubavni sastojci nisu bili dovoljno snažni da kuhar i glumica održe vezu pa su prekinuli nakon manje od godinu dana.

Vezu su javno obznanili su u ožujku putem Instagram profila kada su objavili nekoliko zajedničkih fotografija.

Iako nije poznat razlog prekida, Moore je navodno dobro te stavlja fokus na druženje s djecom i prijateljima, a švicarski chef vratio se svom popularnom restoranu s njurorškom adresom.

Inače, Humm je izuzetno uspješan chef te je vlasnik restorana 'Eleven Madison Park' u New Yorku, koji se smatra jednim od najboljih restorana na svijetu. U lipnju 2021. Humm je pretvorio napravio rebranding restorana u potpuno veganski, čime je postao prvi restoran s tri Michelinove zvjezdice koji poslužuje hranu isključivo biljnog podrijetla.

Glumica koja je nedavno proslavila okrugli 60-i rođendan možda se bolje snalazi u solo vodama. Iza sebe ima tri propala braka.

U prvom braku bila je s pjevačem Freddyjem Moorem, čije prezime i danas nosi.

Zatim je bila u braku s Bruceom Willisom od 1987. do 2000., a roditelji su kćeri Rumer, Scout i Tallulah. Nakon rastave braka bivši supružnici nastavili su biti u dobrim odnosima zbog djece, a druže se i danas. Iako je u svijetu poznatih i slavnih neobično rastati se u dobrim odnosima, Moore i Willis pravi su primjer međusobnog poštovanja. Osim toga, glumčeva supruga pridružila se rođendanskim čestitkama te napisala kako voli Demi 'iznutra i izvana'.

  • +7
Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Osim toga, Moore je bila i u braku s popularnim Ashtonom Kutcherom od 2005. do 2013. godine. 'Kao da sam se jednostavno mogla vratiti u prošlost i iskusiti kako je to biti mlad, s njim - mnogo više nego što sam to ikada mogla iskusiti kad sam zapravo bila u svojim dvadesetima', komentirala je glumica.

Osim Willisa i Kutchera, Moore je bila zaručena i za glumca Emilia Esteveza i zvijezdu serije 'Dva i pol muškarca' Jona Cryera.