KAKAV OTAC, TAKAV SIN

Antonio Asanović o svom tati Aljoši: Neka sam isti kao on

10.02.2017 u 14:47

Bionic
Reading

Antonio Asanović postaje sve popularniji na društvenim mrežama, gdje sve više žena 'pada' na njegove objave. Nedavno ga je u Grčkoj posjetila sestra, modna dizajnerica Anamarija sa kćeri Zorkom koju mladi nogometaš obožava, a sada ondje uživa sa svojim ocem, nekadašnjim hrvatskim reprezentativcem, Aljošom Asanovićem

'Neka sam isti kao on', napisao je Antonio pored fotografije na kojoj pozira zagrljen s ocem Aljošom. Mnogi su tako primijetili da je junior Asanović 'isti otac'.

Upravo je tata u prosincu dogovorio transfer bivšem junioru Hajduka, u redove grčkog trećeligaša Ionikosa. Asanović junior igra na poziciji braniča, a tijekom karijere igrao je za Hajduk, Primorac, Turnu Severin, Dinamo iz Bukurešta, a bio je i u Slovanu iz Bratislave.

Asanovići nisu izuzetak, bilo je puno slavnih očeva i sinova nogometaša, no u većini slučajeva očevi su bili uspješniji.

U Hrvatskoj je mnogo primjera očeva i sinova nogometaša poput Zlatka i Nike Kranjčara, Davora i Duje Čopa, Rudike i Domagoje Vide, Seada i Alena Halilovića, Zdenka i Tina Jedvaja, Mladena i Šime Vrsaljka.

Neka sam isti kao on❤

A photo posted by Antonio Asanovic (@asanovic_antonio) on

Mladi nogometaš ne škrtari s objavama obiteljskih fotografija na kojima pokazuje koliko je vezan uz svoju obitelj

Sve u zivotu❤️❤️❤️ @aanamarijaa

A photo posted by Antonio Asanovic (@asanovic_antonio) on