odmor joj godi

Antonija Blaće uživa u ljetnim danima, osmijeh ne skida s lica i pokazuje odličnu figuru u kupaćem kostimu

14.08.2020 u 09:18

Bionic
Reading

Voditeljica i producentica karantena nije utjecala na liniju, baš naprotiv, zgona Šibenčanka izgleda vrlo fit, čime se pohvalila i novom objavom na Instagramu. I to u kupaćem kostimu

Antonija Blaće trenutačno boravi u Dalmaciji sa svojim suprugom Hrvojem Brlečićem i njihovim ljubimcem Čarlijem. Mnogima omiljena televizijska voditeljica pokazala se na Instagramu u opuštenom izdanju, na putu prema plaži. Iako je duhovito komentirala kako na fotografiji ima masku na glavi, njezini pratitelji nisu mogli ne primijetiti njezinu dobru figuru u dvodijelnom badiću pa su je zasuli komplimentima kako je 'zgodna i puna života', 'zgodnica' i slično.

View this post on Instagram

Pa imam masku 🥽🏝☀️!!! #summer2020

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on

Za razliku od drugih poznatih dana koje gotovo svakodnevno pokazuju kako provode svoje morske dane, Antonija se na društvenim mrežama ne javlja često otkako je na odmoru. Vidjeli smo je kako igra balote, a s mora je objavila i selfie s plaže dok je uz fotografiju stavila samo emoji sunca.

View this post on Instagram

☀️

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on

Tijekom karantene voditeljica je usporila tempo i iskoristila to maksimalno. Među ostalim se povezala s nutricionistom iz Rijeke koji joj je, rekla je, složio program prehrane prilagođen njezinom nesređenom i kaotičnom životu. Ljetni odmor, najavila je, planira provesti na, kako je rekla, standardnoj turi koja obuhvaća: Šibenik, Primošten, otok Kaprije te Pelješac.

View this post on Instagram

🥰

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on