DRUGA SEZONA

Antonija Blaće: 'Snimanje počinje, Gospodin Savršeni je spreman!'

12.03.2019 u 22:30

Bionic
Reading

Druga sezona domaće inačice planetarno popularnog 'The Bachelora', počinje sa snimanjem te donosi mnogo senzacionalnih noviteta koji će gledatelje prikovati uz male ekrane

Izvršna producentica i voditeljica showa 'Gospodin Savršeni', Antonija Blaće u utorak navečer sastala se s mnogobrojnom produkcijskom ekipom na posljednjem sastanku prije početka snimanja kako bi pripreme priveli kraju i napokon upalili kamere.

'Snimanje počinje! Gospodin Savršeni je spreman. Pred nama je još uzbudljivija i spektakularnija sezona našeg popularnog showa 'Gospodin Savršeni'. Jedva čekamo da gledatelji, baš kao i produkcijska ekipa, prate razvoj nove ljubavne priče, koju s nestrpljenjem očekuje cijela zemlja', najavila je Antonija Blaće te dodala kako je sve spremno za sutrašnji veliki dan - upoznavanje neženje s djevojkama.

Osim što će novi fatalni Gospodin Savršeni useliti u još veću i raskošniju vilu smještenu na zelenim zagrebačkim obroncima, sa sretnim odabranicama putovat će na atraktivne lokacije diljem Lijepe Naše, a i šire. Luksuznih spojeva, emocija, romantike, ali i adrenalina neće nedostajati, a kandidati će svoju svakodnevicu zamijeniti uzbudljivom avanturom u kojoj su spremni učiniti gotovo sve za ljubav.

  • +17
Antonija Blaće u Big Brotheru Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL

Uz brojne novitete, pravila igre ostaju ista pa će se tako nove kandidatkinje trebati potruditi kako bi ostavile što bolji dojam, osvojile ružu, a naposljetku i najpoželjnijeg neženju.

A tko je novi Gospodin Savršeni i koga će voditi na romantične večere i nezaboravne spojeve, doznat ćete uskoro jer RTL za gledatelje priprema pravu poslasticu!