baloni i pokloni

Antonija Blaće poručila: 'Čestitajte mi'

03.10.2023 u 12:40

Bionic
Reading

Popularna voditeljica i producentica na društvenim mrežama je obilježila svoj veliki dan, a prijatelje i fanove je pozvala da joj čestitaju

Jedno od najomiljenijih lica s malih ekrana, koje već godinama oduševljava domaće gledatelje kako svojom vječnom pozitivom, tako simpatičnim komentarima i osobnošću, proslavila je 44. rođendan.

Antonija Blaće pokazala je na Instagramu kratki video snimljen na setu showa 'Masked Singer'. U videu se može vidjeti kako voditeljica odjevena u crnu mini haljinu, posutu šljokicama, stoji na pozornici dok joj plesači donose velike poklone i balone te ih slažu ispred nje sve dok ju se skoro pa i ne vidi. 'Rođendan mi je! Čestitajte mi', poručila je Tonka, kako je zovu od milja.

Odmah su se zaredale brojne poruke fanova, prijatelja i kolega, među kojima su Nataša Janjić Medančić, Saša Lozar, Nevena Rendeli Vejzović, Nina Badrić, Damira Gregoret, Duško Ćurlić, Karmela Vukov Colić, Anita Dujić, Nives Celzijus i mnogi drugi.

Originalne čestitke su joj napravili suprug Hrvoje Brlečić, sestra Branka te RTL-ov voditelj i urednik Adrian De Vrgna - on joj je u poduljoj objavi poručio: 'Sve ti cvalo cviće naše.' Inače, Antonija je u kolovozu sa suprugom proslavila 14 godina ljubavi, a okrunili su je brakom u Zagrebu 2015. godine.

Antonija Blaće Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev / CROPIX