prava motivatorica

Antonija Blaće pokazuje sve bolje rezultate svoje super linije

09.06.2021 u 12:48

Bionic
Reading

Ljeto samo što nije tu i dok mnogi vježbaju i hrane se zdravo kroz cijelu godine, ima i onih koji imaju opušteniji pristup pa se 'posla' uhvate pred sezonu kada se odjećom više ne mogu pokrivati kritični dijelovi tijela. Mnogima omiljena RTL-ova voditeljica i producentica Antonija Blaće već neko vrijeme trenira i motivira druge da krenu njezinim putem

Nedavno je Antonija Blaće pokazala fotografiju iz teretane i kako joj je trenirka postala prevelika, a sada je vječno pozitivna Šibenčanka pratitelje razveselila najnovijim prizorom koji je zadivio mnoge, budući da ima sve vitkiju liniju.

'Sad ćemo tek zapeti. Idemo', pozvala je svoje sljedbenike u ne popustajanju kod redovitog teniranja pokazavši svoj sve tanji struk fotografijom iz vježbališta, a i jednu na kojoj je možemo vidjeti u narančastim hlačama i ružičastom sakou gdje se rukama drži za struk. Komplimenata brojnih naravno, nije nedostajalo.

Podsjetimo, RTL-ova zvijezda je svoja iskustva odlučila sabrati i podijeliti s javnosti u formi priručnika zanimljivog naslova #LjetoBezParea. 'U ovoj knjizi sam samo obična cura koja o ovoj temi ima puno, puno iskustva, zna jako dobro što pali, što ne pali, zašto neke metode uspijevaju, a neke ne. Ideja je postojala dugo, ali vremena je bilo malo. Sada se taj vremenski prozor otvorio pa sam sjela i napisala. Cure me pitaju za savjete preko društvenih mreža, vide da treniram, kuham neke fora obilne obroke, a i dalje mršavim, pa rekoh, ajde, neka to bude negdje zapisano', ispričala je za Jutarnji list.