ZATO JE VOLIMO

Antonija Blaće odvažila se na nešto potpuno drugačije: 'Doživljaj za pamćenje i to baš na moj zadnji dan na moru'

19.09.2020 u 20:57

Bionic
Reading

Jedno je od omiljenih tv lica, a sve zahvaljujući urođenoj spontanošću, vedrini i optimizmom kojima zrači. Antonija Blaće odmor na jugu iskoristila je i da se odvaži na nešto potpuno drugačije i iskusi kako se lovi riba na tradicionalan način

Vesela Dalmatinka nikad ne miruje, pa ni kad odmara, a to je dokazala i ovoga ljeta uputivši se na odmor. Zadnjeg dana odmora i prije vraćanja u poslovnu rutinu Antonija Blaće bacila se u ribarenje te je iz prve ruke doznala kako se lovi riba na tradicionalan način.

Posjetila je obiteljsku firmu iz Lovišta na Pelješcu i bacila se na posao, uhvativši se lopate, mreža i kašeta ribe.

'Doživljaj za pamćenje i to baš na moj zadnji dan na moru. Hvala braći Luki i Anti što su mi priuštili ovo iskustvo i pokazali kako sve na koći funkcionira. Nisam nikad prije bila. Bilo je tu neelegantnih preskakanja s broda na brod, lopata, kašeta, leda i mreža. Svakako iskustvo za pamćenje!!! Rado bih tagirala njihovo Ribarstvo Tudor, ali ljudi rade oldschool - nemaju instač.

P.S. Luka i Ante sad malo odmaraju jer je lovostaj, mi smo se fotkali taman koji dan ranije. Ovo su mi fotke baš zadnjeg dana s mora. Bilo mi je čast vidjeti kako koća izgleda i kako se radi! Hvala Luki i Anti, braći vlasnicima male obiteljske firme s Pelješca što su me pozvali i prihvatili!', napisala je Antonija.