OMILJENO TV-LICE

Antonija Blaće o 'Masked Singeru' i svojim modnim kombinacijama: 'Uvijek imam oko sebe top ljude, vrhunske stručnjake s kojima se prije svega razumijem, što je ključno'

28.05.2022 u 13:26

Bionic
Reading

Šarmantna Šibenčanka već je odavno priznato voditeljsko ime s obzirom na lakoću kojom vlada scenom i prijenosima uživo. Uspjelo joj je i ono što još nikome nije – paralelno voditi tri showa u isto vrijeme, a u svakom biti drugačija i pri tom nenametljiva. Sinonim je za najgledanije showove u državi ali i za one koji pomiču granice – Big Brother, regionalni X Factor, Gospodin Savršeni, a sad i 'Masked Singer'

Projekt 'Masked Singer' je pri kraju, a Antonija Blaće nam je ispričala: 'Ovaj projekt mi je vrhunski, pomalo bizaran, ali jako zabavan. Imamo s jedne strane klince koji su poludjeli za maskama, a s druge strane odraslu publiku kojoj se iz subote u subotu servira humor, često politički nekorektan što znači da je upravo – zabavan. Panelisti su stvarno duhoviti, odlična ekipa s kojom je veliki gušt raditi, pravo su osvježenje sa svojim komentarima. Ne štede nikog, izbacuju imena i spominju i kolege primjerice s drugih televizija, drugih showova, što kod nas baš nije običaj. Dosta je to sve još uštogljeno inače kod nas, ali ova ekipa probija sve granice', smatra Antonija.

Šarmantna, profesionalna, prirodna i – modno genijalna. Za styling je zadužen najpoznatiji hrvatski stilist Petar Trbović, a čini se da kombinacija njega i Antonije Blaće funkcionira besprijekorno.Za kosu je zadužen, kako ga Antonija zove 'hair whisperer' Mijo Majhen, a make up pod kontrolom ima vrhunska artistica Matea Visković Novosel.

'To je moj dream tim. Uvijek imam oko sebe top ljude, vrhunske stručnjake u svom poslu s kojima se prije svega razumijem, što je ključno. Profesionalni i najbolji u onome što rade, tako da je finalni proizvod na televiziji upravo ono što želim i što sam zaista ja', rekla nam je Antonija uoči večerašnje polufinalne emisije. Granice su svakako probijene s ovim neobičnim showom. Preostaje nam samo vidjeti tko se krije iza preostalih maski i naravno – što će Antonija odjenuti večeras.

Antonija Blaće Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo RTL