LJETNO RASPOLOŽENJE

Antonija Blaće ne može dočekati odmor: 'Još malo pa na moreno. Bez parea!'

19.07.2021 u 20:01

Bionic
Reading

Voditeljica Antonija Blaće vrlo je aktivna na društvenim mrežama gdje ima veliki broj pratitelja koje uveseljava svojim simpatičnim objavama

Antonija Blaće obrojava 'sitno' do odlaska na godišnji odmor, a ovoj rođenoj Šibenčanki more itekako nedostaje.

Simpatična Dalmatinka sa zagrebačkom adresom objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira u crnom topu, a nije trebalo dugo čekati na brojne komentara njezinih pratitelja.

'Još malo pa na moreno. Bez parea', napisala je voditeljica uz tu fotorafiju koja je vrlo brzo skupila više od 1000 lajkova.

  • +3
Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Mnogi su komentirali kako za njih ovo ljeto ipak neće biti moguće bez parea, dok su se neki pak priželjkivali Tonkino izdanje u kupaćem kostimu.

Inače, Antonija je ove godine objavila svoj priručnik '#LjetoBezParea' koji donosi niz jednostavnih i učinkovitih savjeta s kojima publici nudi rješenja kako lakše doći do željenih ciljeva. Knjiga je svojesvrsni nastavak njezinog 'pokreta' na društvenoj mreži gdje je uz, sad već općeprihvaćeni i popularni hashtag #LjetoBezParea sa svojom zajednicom dijelila savjete.

RTL-ova voditeljica uspješno je skinula 10 kilograma, a u intervjuu za tportal je otkrila kako to nije išlo lako te da je najvažnije ne odustati.

'Zato mi i jest bila velika želja napisati ovakav priručnik. U skidanju kila glavni su elementi podrška i živci. Mršavljenje nije pravocrtna linija, nije linearan proces - pazit ćete na prehranu, vježbati, ali doći će dan, skupit ćete neku vodu, možda pojesti nešto što vas napuhuje, stat ćete na vagu i umjesto manje, ona će pokazati više. I motivacija će vam splasnuti. To su ključni trenuci u kojima se odustane, a samo ih treba ignorirati i pičiti dalje. Ako se pojede 'krivi' obrok, opet samo pičiš dalje', objasnila je omiljena Tonka.