OPET JE SVE NASMIJALA

Antonija Blaće pozirala ispred ogledala u svojoj spavaćoj sobi, a detalj iza nje privukao pažnju

06.03.2020 u 12:05

Bionic
Reading

Hrvatska 39-godišnja televizijska voditeljica i producentica uvijek se volila našaliti na svoj račun. Zbog njezine vječne pozitive i spontanosti publika je obožava. Pozirala je u spavaćoj sobi pred ogledalom te se osvrnula na hrpu odjeće koja se nazirala na krevetu kao i čarape na podu pored nje

'Svi znamo barem jednu takvu gospođu: 'Eno je sredila se, a vidi joj sobu. 'Gospođo, da vi znate da ja svaki dan izvrnem cijeli ormar i vratim ga nazad govorili bi: 'Eno sredila se, a sprema ormar svaki dan'', napisala je simpatična i uvijek dobro raspoložena Šibenčanka uz fotografiju na Instagramu na kojoj pozira ispred ogledala u svom novom stanu. Naravno, izazvala je hrpu zanimljivih komentara.

I ovog puta je pokazala i da prati modne trendove jer je haljina od umjetne kože kakvu nosi jedan od najvećih trendova sezone. Isfurale su je glazbenice, voditeljice, influencerice.

'Smatram da je scena mjesto za modnu hrabrost. A za privatni život volim jednostavno', rekla nam je svojedobno.

Sa svojim suprugom Hrvojem Brlečićem i psom Čarlijem uselila se prošle godine u svibnju u novi stan i to nakon 10 godina podstanarstva. Uspjeli su pronaći stan koji odgovara svim njihovim potrebama i prezadovoljni su svojom novom oazom mira.

View this post on Instagram

Find Čarli 🥰😍 . #potd barem meni 😂

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on