KAO MATOVILKA

Antonija Blaće napravila veliku promjenu: Evo kako je osvježila svoj izgled

20.04.2018 u 13:46

Bionic
Reading

Još prekjučer je imala frizuru ošišanu do ramena, a onda je osvanula s duplo duljom, do kraja leđa kosom. Stanari Big Brother kuće u koju je ušla deset minuta prije ponoći bili su oduševljeni novom frizurom Antonije Blaće, a sudeći prema reakcijama na društvenim mrežama, oduševljni su i gledatelji

Uz malo strpljenja, ljepila i nekolicine pramenova umjetne kose, u tren oka može se postići zavodljiva i gusta frizura. To dobro zna i Antonija Blaće pa se dala u stručne ruke i u tren oka postala poput lika iz jedne od najpoznatijih bajki za djecu braće Grimm, Matovilke budući da joj kosa sada seže do struka.

'Tonka, izgledaš savršeno', 'Stvarno si prekrasna žena', 'Da bi trajao moraš imat ono nešto u sebi. A ti to imaš! Bravo Tonkice', 'E ovo je look. Prava bomba', poručili su Antoniji njezini pratitelji na Instagramu nakon što je objavila fotografiju prije sinoćnjeg ulaska u kuću Velikog brata.

Antonija je na malim ekranima već 13 godina. Gledatelji su je upoznali 2004. godine, kad je u prvoj sezoni hrvatskog 'Big Brothera' svojom pojavom i osobnošću osvojila njihova srca. Tada je imala kosu boje lješnjaka i šiške koje bi nekad češljala na stranu.

Nakon toga često je mijenjala izgled svoje kose. Imala je plavu, smeđu, kosu prošaranu pramenovima, nosila je guste šiške, a ekstenzije je prvi put ugradila 2009. godine. U novije vrijeme ženstvene frizure poput velikih valova i visoko stegnutog repa odlično prate dramatični ton njezinih novih outfita.

  • +9
Antonija Blaće Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL