SIMPATIČNA VODITELJICA

Antonija Blaće: 'Nigdje u svijetu ne postoji takva uštogljenost kao kod nas na televiziji'

18.04.2018 u 12:00

Bionic
Reading

Voditeljica i producentica Antonija Blaće poznata je po razigranom stilu koji je uvijek sve samo ne dosadan. Upravo o tome progovorila je za tportal kada je kazala da ne razumije uniformiranost na TV ekranima i očekivanje da svi voditelji budu slično odjeveni

Prepoznatljivo lice s tv ekrana susreli smo na predstavljanju nove kolekcije ženstvenih komada u koje će se zaljubiti sve romantičarke. Francuski modni brend Naf Naf donio je nove kreacije za nekonvencionalna vjenčanja i zabave kojih će narednih mjeseci biti u izobilju. Jedna od onih koja nije odoljela francuskom urbanom chicu je i sama Antonija Blaće koja nam je ovom prilikom otkrila i sve o svojoj novoj suradnji s dizajnerom Markom Grubnićem.

Naime, od početka nove sezone Big Brothera, Antonijine stajlinge smišlja upravo on te nas svake nedjelje iznenadi odabirom. Izazovi i ekstremne promjene nešto su što obožava i simpatična voditeljica, ali i dizajner. Zbog toga su joj pojedinci komentarima udijelili nekoliko kritika, za koje kako kaže Antonija, više i ne mari.

  • +8
Wedding & party kolekcija Izvor: Promo fotografije / Autor: nina durdevic

'Meni odgovara sve što mi Marko donese i zapravo me brine da smo toliko prestrašeni kad je televizija u pitanju. Neki očekuju da svi trebamo slično izgledati i slično se oblačiti. Osobno ne vidim bolje mjesto od scene Big Brothera za eksperimentiranje, pa gdje drugdje ako ne u Big Brotheru, a tih nekoliko izvučenih loših komentara, ne bih rekla da je čitava javnost u potpunosti. Ali ja na svom Instagramu ne brišem nikakve komentare, kod mene vlada demokracija pa eto i takvi ružni ugledaju svjetlo dana. Znamo svi da su negativni interesantniji od pozitivnih i onda od toga nastane članak. Zanimljivo evo već dva mjeseca nitko ne priča o tome kako vodim, što naravno smatram komplimentom', rekla je Blaće.

Osim što je smetaju jednaki stajlinzi na svima, Antonija smatra neprimjerenim i preveliku uštogljenost u zabavnim formatima televizijskih emisija.

'Nigdje u svijetu ne postoji takva uštogljenost kao kod nas na televiziji. Isto izgledaju voditelji koji vode jutarnji program, mozaični program i veliki show. Za mene je to neshvatljivo. Smatram da je moj posao, da svaki put izgledam drugačije. Da gledatelji prate transformacije i na kraju krajeva - komentiraju. Baš se zabavljam i uživam u tome. Kod nas je navika da se pjevačice transformiraju za nastupe, nije baš uobičajeno za voditelje, ali ja mislim da je neprimjereno u tako veliku emisiju doći odjevena kao za kavu ili običan izlazak', zaključila je lijepa Šibenčanka koja posla u zadnje vrijeme ima preko glave.

Uskoro je iščekuje nova sezona 'Života na vagi', a sprema još nekoliko iznenađenja za jesen.

  • +3
Antonija Blaće Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL