novi projekti

Antonija Blaće: Božić je svaku godinu na isti datum, a ja se svaki put šokiram

08.12.2017 u 06:55

Bionic
Reading

Simpatičnu Tonku domaća je javnost zavoljela prije 13 godina, kad je ušla u 'Big Brother' kuću i od tada joj ne jenjava popularnost. Svih ovih godina Antonija Blaće ostala je tako omiljeno zaštitno lice RTL-a, televizije za koju je dosad radila brojne projekte, a i ova godina će joj završiti radno - uz nekoliko njih

Jedno od najomiljenijih televizijskih lica godinu će završiti radno, u ulozi ambasadorice udruge RTL pomaže djeci. Ove će nedjelje Antonija Blaće uživo voditi emisiju 'Budi mi prijatelj', a nakon toga i celebrity izdanje showa 'Tri, dva jedan – peci'. Kao producentica, priprema i veliku završnicu showa 'Život na vagi'.

'Ne vidim se tu kao voditeljica, ipak sam ambasadorica udruge pa se više doživljavam kao neka vrsta domaćina. A što se naših poznatih tiče, reći ću vam ovako - neki će se pokazati u sasvim novom svjetlu. Bilo je humora, frcale su iskre na sve strane, o tome ste već čitali i pisali, a neki su pokazali da su ozbiljni slastičari i to naravno oni od kojih to nitko ne bi očekivao. Sad bih na lakat progovorila tko je bio kakav, ali jednostavno nas gledajte od ponedjeljka. Ustvari, gledajte nas već u nedjelju u našoj humanitarnoj live emisiji. Time kreće Božić na RTL-u. Malo smo promijenili koncept, bit će drukčije. A ja ću već sada moliti naše dobre ljude da nazovu 0609007', ispričala je za tportal.

Već osam godina je ambasadorica udruge RTL pomaže djeci. Antonija je ispričala što misli koliko poznate osobe mogu pomoći u osvještavanju oko humanitarnih pitanja.  

'Toliko je nažalost potrebitih u Hrvatskoj - mogli bismo svi biti humanitarci i ne znam bi li nas bilo dosta. Ponosna sam na to da je naša udruga u 10 godina financirala više od 250 projekata i da smo time pomogli preko pola milijuna direktnih korisnika - djece. Ono na što sam zapravo najponosnija je to što smo stvorili povjerenje. Ljudi vjeruju našoj udruzi, svake godine im pokažemo što smo odradili i pokazujemo projekte koje tek želimo financirati i želimo da to povjerenje traje zauvijek', poručila je. 

  • +3
Antonija Blaće Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL

Finale 'Života na vagi' je također blizu, a ona kao producentica emisije je, kaže, prezadovoljna ovogodišnjim odazivom, kandidatima, sezonom. 'Neke transformacije su nevjerojatne!', ističe zgodna Šibenčanka.

Kad je riječ o blagdanima, još ne zna gdje i kako će ih provesti. 'Božić je svaku godinu na isti datum, a ja se svaki put šokiram', kaže kroz smijeh.

Monday, we are waiting for you , there is nothing you can do 💛 #happythoughts

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on