NEUNIŠTIVA POZITIVA

Antonija Blaće diže moral: 'Kriza jest, ali ajmo biti odgovorni i usput iskoristiti to vrijeme'

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX

Svojim vedrim duhom i vječnim životnim optimizmom, RTL-ova voditeljica i producentica širi pozitivu na društvenim mrežama. Svojim pratiteljima poručuje da ih situacija s korona virusom koji sve više zabrinjava javnost, ne baca u očaj nego da boravak u izolaciji iskoriste na koristan način

Danima unazad, omiljena RTL-ova zvijezda preko Instagrama poziva one koji je prate na Instagramu da vode računa o zdravlju i zaštiti. Ranije ih je pozvala da slušaju upute, smanje grljenja i budu odgovorni, a ponudila im je i rješenje za 'ubijanje' vremena tijekom boravka u izolaciji.

'Razmislite sada kada o svim onim stvarima koje su inače na čekanju. Umjesto da očajavamo - srediti ormare, trenirati kod kuće, pročitati knjigu ili ono najljepše, vrijeme se svojima. Kriza jest, ali ajmo biti odgovorni i usput iskoristiti to vrijeme'.

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Antonija je na svoj simpatičan način, još jednom pozvala sve da ostanu u svojim domovima te savjetovala da ne zapričavaju one koji moraju raditi. Pritom je mislila na trgovce, ali i zdravstvene djelatnike.

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Voditeljica i producentica svoje vrijeme u izolaciji koristi sa suprugom vatrepolistom Hrvojem Brlečićem i njihovim kućnim ljubimcem Čarlijem. Bez obzira na ozbiljnost situacije, ne treba sumnjati kako će ta uvijek dobro raspoložena Šibenčanka nastaviti uveseljavati fanove svojim objavama.

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!