odrekao se alkohola

Anthony Hopkins proslavio 47 trijeznih godina i otvorio dušu

30.12.2022 u 20:20

Bionic
Reading

84-godišnji glumac Anthony Hopkins povodom dolaska nove godine i velikog datuma u svom trijeznom životu, odlučio je poslati znakovitu poruku svima koji se bore s porocima i bullyingom, a mnogi su mu zahvalili i pružili podršku

Sklonost porocima nije rijetkost u svijetu poznatih i slavnih, no samo se oni najjači uspiju oduprijeti izazovima. U dobi od 37 godina Anthony Hopkins odlučio si je priznati problem s alkoholom i potražiti pomoć. Danas slavi 47 godina u kojima je pobijedio alkohol, a nekoliko svojih misli podijelio je s onima za koje vjeruje da ih trebaju čuti.

Osjetio je potrebu da pomogne onima koji se muče s alkoholizmom i drugim porocima.

'Budite dobri prema sebi. Budite ljubazni. Držite se izvan kruga toksičnih ljudi. Živite svoj život. Budite ponosni na svoj život', poručio je glumac istaknuvši kako je najbitnije pronaći mir.

Obratio se i mladima koji proživljavaju bilokakvu vrstu bullyinga. 'Želim reći svim vama mladima koji ste maltretirani, pazite se - budite ponosni na sebe. Ne slušajte ih. Ne dopustite da vas ponize. Depresija je dio života, ponekad i anksioznost. Život je težak', rekao je Hopkins te istaknuo važnost traženja pomoći. Savjetovao je mladima da razgovaraju s nekime kome vjeruju i profesionalcima koji će im pomoći da izađu na pravi put.

'Dakle, gdje god bili, potražite pomoć. Nemojte se sramiti. Budite ponosni na sebe, što god radili. Ne dopustite da vas itko ponizi', zaključio je glumac lijepim riječima ohrabrenja.

Njegove riječi doprijele su do mnogih poznatih 'faca', a posebno emotivan je komentar koji je ostavila manekenka Naomi Campbell priznavši glumcu da je on njezina inspiracija na putu prema izlječenju. Komentarima su se pridružili i glumci Alec Baldwin i Hugh Jackman koji su napisali kratke i slatke poruke podrške starijem kolegi.

  • +6
Anthony Hopkins Izvor: Profimedia / Autor: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia