TUŽNA POČAST

Anthony Bourdain posthumno dobio još šest Emmyja

10.09.2018 u 18:26

Bionic
Reading

Američka televizijska akademija (Akademija televizijskih umjetnosti i znanosti) pokojnome je Anthonyju Bourdainu i njegovoj seriji 'Anthony Bourdain: Parts Unknown' dodijelila još šest Emmyja

Od tužne prerane smrti Anthonyja Bourdaina prošlo je samo tri mjeseca. Američka televizijska akademija nedavno je dodjeljivala Emmyje, a Anthony Bourdain i njegova serija 'Anthony Bourdain: Parts Unknown' dobili su čak šest nagrada.

  • +23
Anthony Bourdain Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Sam Anthony Bourdain dobio je dvije nagrade – jedan Emmy za scenarij dokumentarnog programa i jedan za rad izvršnog producenta na seriji 'Anthony Bourdain: Parts Unknown' koja se emitira na CNN-u.

Serija 'Anthony Bourdain: Parts Unknown' dobila je Emmy u četiri kategorije.

Izvršna producentica Lydia Tenaglia preuzela je jednu od Bourdainovih nagrada umjesto njega, te naglasila kako je u pitanju trenutak sreće pomiješane s tugom jer je slavni kuhar i voditelj već bio nominiran za scenarij dokumentarnog programa, no nije ga do sad dobio.

Za sve koji su surađivali s Anthonyjem Bourdainom, dodjela nagrada bila je težak dan. Serija 'Anthony Bourdain: Parts Unknown' počet će se emitirati na CNN-u krajem rujna.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube